preispituje se

Mesecima pokušava, ali ne uspeva: Kloi Kardašijan otkrila problem koji ima sa sinom pošto ga je nosila surogat majka

0

Kloi objašnjava da ga ne tretira drugačije, ali da joj jednostavno ne ide. 

 

Kloi Kardašijan objašnjava kako nije isto kada dete nosi surogat majka
Kloi Kardašijan objašnjava kako nije isto kada dete nosi surogat majka foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kloi Kardašijan je govorila o tome koliko joj je teško da se poveže se sa sinom Tatumom, kojeg je rodila surogat majka.

 

Kloi je u najnovijoj epizodi 3. sezone serije Kardašijan pričala o svojim iskustvima sa novorođenčetom dok je razgovarala sa mamom Kris Džener.

- Uporedite to sa Truom, to je drugačije iskustvo. Veza... da je uspostavim sa Truom bili su mi potrebni dani. Sada su mi potrebni meseci i još uvek nemamo potpunu vezu - rekla je Kloi.

 

Priznaje da se oseća krivom i da se pita "zašto nije isto?"

 

- Ne tretiram ga drugačije, samo se ponekad preispitujem - pojašnjava Kardašijanova.

Majka zatim umiruje svoju srednju ćerku, nazivajući je „majkom godine“ i hvaleći je kao „najpažljiviju osobu prema svima“.

 

Kloi kaže da ne može da se poveže sa sinom Tatumom
Kloi kaže da ne može da se poveže sa sinom Tatumomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Veoma sam ljubazna prema svima drugima, samo nisam baš ljubazna prema sebi. Ali biti mama je zaista jedno od najmagičnijih iskustava ikada - navodi Kloi.


Kardašijanka je prvo priznala da je oslanjanje na surogat majku da donese na svet njenog sina Tejtuma sa Tristanom Tompsonom bilo „teško za nju“

 

- To je um. To je zaista najčudnija stvar. Mislim da postoji razlika kada vam je beba u stomaku, beba zapravo oseća vaše pravo srce. Razmislite o tome. Ne postoji niko drugi na ovoj planeti ko će vas tako iznutra osetiti, vašim srcem. Kim je rekla da je njeno bilo lako, a ovo nije lako - rekla je Kloi.

Prošlog leta, jedan izvor je rekao za magazin "People" da je Kim ohrabrila sestru da nastavi sa surogat majčinstvom nakon što je dobila svoje mlađe dvoje dece na taj način nakon komplikacija u prethodnoj trudnoći.

 

- Kloi je neko vreme pokušavala da zatrudni. Kada ovo nije uspelo, odlučili su da istraže druge opcije. Kim je podržala i ohrabrila Kloi da pronađe surogat majku - rekao je tada izvor.
 

 

 

 

 

makonda-tracker