neočekivano

Želela je da postane POGREBNIK, mrzela je oca, sa 14 živela sa dečkom: Mračna strana NAJLEPŠE ŽENE sveta je ZASTRAŠUJUĆA

2

Anđelina Džoli je jedna od najglamuroznijih zvezda u Holivudu - a njena životna priča je srceparajuća

Mračna strana Anđeline Džoli
Mračna strana Anđeline Džolifoto: EPA /ANDREA MEROLA

Iza veoma uspešne glumice Anđeline Džoli krije se žena koja je tokom celog života vodila borbu sa depresijom, porodičnim problemima i nepoverenjem prema svima oko nje.

 

Koliko god izgledala slavna i sjajna, Džoli ne zaboravlja svoju groznu prošlost. Pred drugima jaka kao stena, a sama sa sobom krha i nežna poput deteta slavna holivuska zvezda prošla je teške trenutke, o kojima je često i sama govorila u javnosti. 

 

Ovo su mračni detalji iz života čuvene glumice koji su ostavili posledice po njenu ličnost, brak i sveukupnu sreću u životu. 

 

 

1. Mrzela je svog oca


Rođena 4. juna 1975. godine, Anđelina Džoli je rasla u nesrećnoj porodici. Njeni roditelji su bili glumci Džon Vojt i Marselin Bertrand, ali njihov brak je bio veoma nestabilan. Dok je još bila beba, Džoliin otac je izdao njenu majku neprestanim varanjem, efektivno rasturajući porodicu. Skoro u potpunosti odgajana od strane majke, Džoli je počela da oseća mržnju prema svom ocu - što je dugotrajno uticalo na njihov odnos.

 

2. Ona je bila "teška" tinejdžerka


Iako je Džoliin otac imao uspešnu glumačku karijeru, ona tvrdi da on nije bio razlog zbog kojeg se sama bavila glumom. Umesto toga, sve se svelo na njenu majku. Igrajući u filmu zajedno sa Marčelin Bertran, Džoli je pronašla svu inspiraciju koja joj je bila potrebna. Ipak, Anđelina Džoli nije bila dečja glumica i, kao i svaki tinejdžer, imala je probleme sa ponašanjem, pa je jedva uspela da završi srednju školu.

 

Anđelina Džoli i njena mračna strana
Anđelina Džoli i njena mračna strana foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

3. Škola joj je bila noćna mora 

 

Srednja škola je ili raj ili pakao, a za Anđelinu Džoli je to bila prava noćna mora. Verovali ili ne, nije se baš uklapala sa svojim drugovima iz razreda u srednjoj školi Beverli Hils i brzo je postala predmet ismevanja. Za razliku od mnogih njenih vršnjaka, Džolijeva porodica nije bila preterano bogata, a da stvar bude još gora, njen neugledni izgled stavio je metu na njena leđa.

 

4. Okrenula se tami


Iako danas važi za najlepšu ženu na svetu, kao dete, Džoli se trudila da se uklopi. Sa svojim mršavim telom, naočarima i protezama, drugovi iz razreda su je užasno zadirkivali. Kada je prešla u srednju školu Moreno, imala je priliku da se ponovo predstavi. Džoli je krenula iznova, ovog puta kao kraljica tame i ponovo nije ponela titulu lepotice, iako je zapravo to bila. Tada je često govorila da su je opsedali demoni, a i u kasnijim godinama je vodila borbu sa samom sobom i svojim unutrašnjim neprijateljima. 

 

Tokom života Anđelina Džoli često je imala psihičkih problema
Tokom života Anđelina Džoli često je imala psihičkih problema foto: EPA/MIKE NELSON

 

5. Bila je "pank autsajder"


Anđelina je bila rođena buntovnica i ubrzo je stekla reputaciju „pankera autsajdera“. Marširala je uz ritam sopstvenog bubnja, obučena u crno,  uživajući u nekim od svojih mračnijih zabava - maženju, pa čak i igranju noževima. Ubrzo su se njene težnje promenile i ona je odmah napustila časove glume u zamenu za časove balzamiranja.

 

Da, kao mlada tinejdžerka, Džoli nije želela ništa više od toga da postane pogrebnik - ali njene neortodoksne želje se tu nisu završile.

 

6. Živela je sa svojim dečkom tinejdžerom


Kada je imala samo 14 godina, Anđelina Džoli je već bila u vanbračnoj vezi sa svojim prvim dečkom Antonom Šnajderom. U stvari, njena majka je pozvala mladića da živi sa njima, i na taj način se pobrinula da se ovi mladi ekscentrici izvuku iz nevolja:

 

Lepa glumica imala je problematično detinjstvo i tinejdžersko doba
Lepa glumica imala je problematično detinjstvo i tinejdžersko doba foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

- To je bila najpametnija stvar koju je moja majka mogla da uradi jer se ovako nismo družili. Dve godine smo živeli kao bračni par - rekla je Anđelina jednom prilikom.

 

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Džoli počela da se bavi sledećom uzbudljivom stvari.

 

7. Prebrzo je odrasla


Kada je imala 16 godina, Džoli je žudela da raširi krila, trčeći slepo u odraslo doba pre nego što je čak završila svoje tinejdžerske godine. Odbacila je svog dečka Šnajdera i ranije je završila srednju školu. Ubrzo, Džoli je počela da radi. Iznajmila je stan i vratila se studiranju glume. Iako se pravila da sve može sama, Anđelina je zapravo bila toliko opterećena da je često imala psihičkih problema. 

 

 

 

makonda-tracker