nezgodnooo

UPS! Ben Aflek uhvatio "bezobrazan" pogled Dženifer Lopez - flert pevačice o kojem bruji svet

0

Jedan zalutali pogled uhvatio je muž poznate pevačice

foto: EPA / ETIENNE LAURENT
foto: EPA / ETIENNE LAURENT

Poznata glumica Dženifer Lopez načinila je neobičan potez kada je prilikom događaja na kojem je promovisala svoj novi film "Majka" didžeju koji je puštao muziku uputila koketni pogled, koji je "uhvatio" njen izabranik Ben Aflek.

 

Naime, glumica je uradila nešto što niko nije očekivao, naročito zbog toga što je njen suprug stajao kraj nje.

 

Ona je, kada je primetila da je di-džej ispustio jednu od njenih najpopularnijih pesama, zavodnički pogledala u njega i to ništa ne bi bilo strašno, da to sve nije video Ben Aflek.

 

 

Sve oči javnosti bile su uprte u Bena Afleka, ali na veliku žalost, video na kojem se vidi ova pomalo neprijatna situacija se prekida baš pre nego što je Aflek odreagovao. 

 

Samim tim javnost nije uspela da vidi njegovu reakciju, a toliko bi bilo zanimljivo videti kako je Ben reagovao na ovaj njegov flert. 

 

Uprkos glasinama koje kruže društvenim mrežama, čini se da se Dženifer Lopez jednostavno želea da oda priznanje DJ-u sa zahvalnošću što je pustio jednu od njenih najpopularnijih pesama.

 

 

Ovo i ne čudi, jer par je više puta bio na naslovnicama zbog svojih javnih neslaganja.

 

Na primer, nedavno je došlo do incidenta kada je Ben Aflek zalupio vrata automobila nakon što je Džej Lo ušala u vozilo. Iako je on ljubazno otvorio vrata svojoj ženi, čini se da ih je zatvorio sa osećajem frustracije.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek pokazuju svima svoju ljubav
Dženifer Lopez i Ben Aflek pokazuju svima svoju ljubav foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

 

To je podstaklo priče o njihovoj svađi samo nekoliko trenutaka pre nego što su krenuli da ulaze u vozilo.

 

Bilo kako bilo, dušebrižnici u svemu vide onu lošu stranu, ali ljubitelji ovog para se nadaju da među njima sve funkcioniše sjajno i da je njihova ljubav sada jača nego ikada.

 

 

makonda-tracker