"izgleda jadno"

Zovu ga NAJNESREĆNIJIM mužem u Holivudu: Snimak Dženifer Lopez i Bena Afleka o kom svi pričaju

0

Nakon svađe na crvenom tepihu, pojavio se snimak koji je podgrejao glasine o njihovom braku.

Dženifer Lopez i Ben Aflek na premijeri filma 'Majka'
Dženifer Lopez i Ben Aflek na premijeri filma "Majka"foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Svi su bili oduševljeni kada su saznali da su se nakon 20 godina pomiri pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek

 

Oni su se venčali u julu prošle godine, a njihovo spektakularno venčanje i svadba koja je trajala tri dana pratio je čitav svet.

 

Međutim, za razliku od Dženifer koja voli da je uvek u centru pažnje i navikla je na medijsku eksponiranost koju sa sobom nosi njen posao, čini se da njen muž ne uživa u tome, štaviše.

 

Neretko se dešava da ga fotografi uslikaju nervoznog ili "smorenog".

  • Momenat sa Gremi nagrada

 

Tako je jedan momenat sa dodele Gremija u februaru postao viralan kada su Dženifer i Ben usnimljeni kako se prepiru, a kako su pisali strani mediji, razlog napetosti je bio taj što je ona htela da se glumac potrudi na dodeli i ponaša kao da mu je zabavno.

- Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivisano - rekla je pevačica Benu u tom trenutku.

 

- Mogao bih -  odgovorio joj je Aflek.

 

  • Rasprava na premijeri filma "Majka"

 

Slična situacija se dogodila i u sredu na premijeri Dženiferinog filma "Majka" u Los Anđeles, a po slikama koje su obišle svet, reklo bi se da je rasprava bila malo žustrija. 

 

I Dženifer i Ben su bili namršteni, a prema snimcima koje su preneli strani mediji, pevačica je nešto gestikulirala svom suprug.

 

On je izgledao nezadovoljno i nešto joj pokazivao.

 

I pre nego što su počeli da se smeju i veselo poziraju fotografima kao da ništa nije bilo, kako je Daily Mail preneo, stručnjak za čitanje sa usana je dešifrovao šta se zaista dogodilo.

 

Rasprava je nastala zbog toga što nisu mogli da se usaglase kako da poziraju fotografima, a Dženifer je i pitala Bena da li je sve u redu sa njenim gornjim delom kombinacije i da li otkriva previše. 

Ben Aflek i Dženifer Lopez su se venčali u julu prošle godine.
Ben Aflek i Dženifer Lopez su se venčali u julu prošle godine.foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Nakon što je pronašao mesto za poziranje, izgledalo je da je Ben rekao svojoj ženi da mu priđe bliže, pre nego što joj se nagnuo na uvo i rekao „ne brini dušo“.

 

- Priđi blizu mene - rekla je Dženifer svom suprugu. 

 

  • Lupanje vratima

 

I taman što smo zaboravili ovaj "gaf" na crvenom tepihu i raspravu koja se događa svim parovima samo ne pred očima javnosti, u medijima se pojavio snimak zbog kojeg su Dženifer i Ben ponovo postali viralni na internetu.

 

Ovog puta, par je snimljen kako ide ka autu dok je Ben vidno nervozan.

 

I nakon što je svojoj supruzi džentlmenski otvorio vrata da uđe u automobil, glumac je zalupio vrata Dženifer i potpuno zaprepastio fotografe.

 

Očigledno je da Ben ne može da prihvati da njegov svaki korak prate paparaco fotografi, ali s obzirom da je u braku sa jednom od najprepoznatljivih žena na svetu, s tim mora da se pomiri, zar ne?

 

"Izgleda kao da nosi sve probleme sveta na svojim leđima", "Ben Aflek je umoran, "Bukvalno, najnasrećniji muž u Holivudu", "Po načinu na koji je zatvorio vrata znam da ga ona dovodi do ludila", ", Izgleda kao da ga frustriraju paraparaci", samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod snimka.

 

Šta vi mislite?


 

makonda-tracker