horor ne prestaje

"Strašno se PLAŠIM!" Glumica se odrekla starateljstva nad sinom nakon jezivih pretnji bivšeg

0

Nakon što je na sudu svedočila protiv njega, glumica ističe da joj je muzičar uputio tako stravične pretnje da je prinuđena da zaštiti sina tako što će se odreći starateljstva nad njim

Evan Rejčel Vud sa sinom Džekom 2017. godine na aerodromu
Evan Rejčel Vud sa sinom Džekom 2017. godine na aerodromufoto: Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH / Splash / Profimedia

Holivudska glumica Evan Rejčel Vud (35), najpoznatija po ulozi Dolores u seriji "Westworld", morala je da se odrekne starateljstva nad sinom Džekom (9), javljaju američki mediji.


Ona je pristala da preda primarno starateljstvo nad dečakom bivšem suprugu Džejmiju Belu, poznatom engleskom glumcu, iz straha da će mu nauditi njen bivši dečko Brajan Hju Vorner, poznatiji kao Merilin Menson.


Kako se navodi u sudskoj dokumentaciji, sin Evan Rejčel Vud će ubuduće živeti sa ocem u Los Anđelesu, dok će ona moći da provede s njim jedan produženi vikend mesečno, od petka posle škole ili od 10 sati izjutra. Dečak će s njom moći da bude i tokom raspusta.

 

Evan rejčel Vud na premijeri animiranog filma Frozen II
Evan rejčel Vud na premijeri animiranog filma Frozen IIfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Prošle godine, njen bivši suprug izjavio je da su glumica i on sedam godina ravnopravno delili starateljstvo nad detetom, "sve dok Vudova nije počela da krije Džeka od njega".


Šta se sada promenilo? Kako pišu američki mediji, glumica je uplašena za bezbednost njenog sina, zbog pretnji koje je izneo njen bivši partner Merilin Menson (54). On je navodno poručio Evan da će "j****i nju, pa njenog sina", što je muzičar kasnije demantovao.

 

Glumica je na sudu pričala o svom strahu i izjavila:


Ja sam ključna svedokinja u krivičnoj istrazi koja je u toku. U vezi sa istragom, navodim da sam bila žrtva mučenja, silovanje i pedofilskog "grumovanja" od strane međunarodno poznate ličnosti.


Izuzetno se plašim optuženog. Zadobila sam teške, traumatične fizičke i emocionalne povrede od strane njega i bojim se da će tražiti odmazdu jer sam svedočila, tako što će povrediti mene, mog sina i članove porodice – rekla je Evan Rejčel Vud.

 

Merilin Menson
Merilin Mensonfoto: EPA-EFE/Victor Lerena

Ona je dodala i da su joj "istražitelji direktno" rekli da je njena porodica ugrožena.

 

  • Optužbe Evan Rejčel Vud na račun Merilina Mensona


Podsetimo, Evan Rejčel Vud u prošlosti je priznala da je žrtva silovanja, a u martu 2021. je na Instagramu napisala da je taj koji ju je silovao, zlostavljao, pretio joj, izgladnjivao je poznati pevač i muzičar Brajan Vorner, poznatiji kao Merilin Menson.


Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, poznat svetu kao Merilin Menson. Počeo je da me "obrađuje" kad sam bila tinejdžerka i stravično me zlostavljao godinama. Mozak mi je ispran i izmanipulisana sam kako bih se pokorila. Završila sam sa životom u strahu od odmazde, klevete ili ucene. Ovde sam da razotkrijem ovog opasnog čoveka i obratim se mnogim industrijama koje su ga stvorile pre nego što uništi još života. Uz brojne sam žrtve, koje više neće ćutati – napisala je ona na Instagramu.

 

Kako je kasnije ispričala u dokumentarnom filmu "Phoenix Rising – Part I: Don't Fall", jednom prilikom je silovanje doživela na snimanju Mensonovog spota – usred snimanja scene seksa, nakon što se s njim dogovorila da simuliraju odnos.

 

Evan Rejčel Vud i Merilin Menson
Evan Rejčel Vud i Merilin Mensonfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je spot za pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)", a Vudova je ispričala da se nije osećala bezbedno tokom snimanja i da niko nije brinuo o njoj.


Glumica je s Merilinom Mensonom, jednim od najpoznatijih i najkontroverznijih američkih muzičara u ovom veku, bila u vezi od 2007. do 2010. godine, a zvanično su je započeli kad je Evan Rejčel Vud imala 19 godina, a muzičar i pevač 38. Par se verio, ali je ubrzo posle veridbe raskinuo.


Inače, pesma "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" inspirisana je, što je i sam Menson potvrdio, pričom o "Loliti" Vladimira Nabokova, ali i njegovim privatnim životom, tj. razlikom u godinama između glumice i njega.

 

Evan rejčel vud u spotu za pesmu 'Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)'
Evan rejčel vud u spotu za pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" foto: Youtube Printscreen

Čitao sam "Lolitu", pa me je inspirisala moja devojka Evan Rejčel Vud, koja je, očito, dosta mlađa od mene, ali koja je to istakla na sarkastičan način tako što je jednom došla noseći naočare za sunce u obliku srce, onakve kakve se nalaze na posteru za Kjubrikov film. Tad sam izgovorio reči koje su završile kao refren pesme – ispričao je pevač jednom prilikom.


Slomio me je tako što me je izgladnjivao, zabranjivao mi da spavam, i pretio je da će me ubiti, često dok je držao oružje – istakla je ona u jednom intrevjuu pre nekoliko godina, pre nego što je otkrila identitet svog silovatelja i zlostavljača, i dodala da se njen zlostavljač hvalio da može da naruči ubistvo jer je "dobro povezan".

 

Evan Rejčel prisetila se i da je verovala da je bila zaljubljena i da nije prepoznala manipulaciju, kao i da joj nije bilo dozvoljeno da spava.

 


Dozvolio bi mi da spavam samo ako bih učestvovala u činovima nasilja, bola, poniženja i mučenja, i nisam imala snage da se oduprem – rekla je.


Evan Rejčel Vud pričala je o svojoj vezi s Mensonom, istakavši da je muzičar isprva bio "divan", govorio joj je da je njegova srodna duša, pozvao je da se preseli kod njega. Ona je, premlada da shvati da se uplela u vezu s predatorom, smatrala romantičnim, a nakon što su jednom raskinuli, Menson joj je posvetio pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies" ("Hoću da te ubijem kao što rade u filmovima"), a potom u jednom intervjuu izjavio da je fantazirao da joj udara glavu maljem.

 

Nakon što se glumica ohrabrila i progovorila, više žena iznelo je slične optužbe na račun Merilina Mensona.

 

 

makonda-tracker