maštovito

ĆELAVA PROSTITUTKA BEZ ZUBA I SUSRET S PUTINOM: Ovo su najluđi zahtevi poznatih ličnosti na putovanjima

0

Verovali ili ne, ovo su samo neke od bizarnosti koje su slavni očekivali da dobiju prilikom svojih poslovnih angažmana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije prvi put da u javnost procure posebni uslovi koje svetske zvezde postavljaju kada prihvataju poziv za nastup ili bilu kakvu vrstu gostovanja, pa su tako sada otkriveni verovatno i oni najluđi.

 

Strani mediji tvrdi da je nepisano pravila da što je neko bogatiji i poznatiji tako i zahtevi postaju sve luđi.


Tako je nedavno isplivalo da je Tom Kruz "zaluđen" tanga gaćicama, pa je od producenata zahtevao da u njegovoj priklici uvek bude 50 komada. Do danas nije razjašnjeno šta sa njima radi.

 

 

Dok je snimala film Canyons Lindzi Lohan tražila je da na setu svi budu goli kako bi joj bilo prijatnije i lakše da snimi svoju golišavu scenu. Tako je i prilikom jednog gostovanja u Rusiji tražila da upozna Vladimira Putina, ali joj ta želja nije ispunjena.

 

Melin Menson jednom je tražio da mu dovedu prostitutku, ali je zahtevao da bude ćelava i krezuba.

 

Slične zahteve preferira i Stiven Tajler, koji voli seks sa obožavateljkama. Zato on od ljudi iz tima traži da mu u bekstejdž dovedu lepu devojku, koja pre nego što mu priđe mora da se istušitra.

 

Britni Spirs je za vreme nastupa u Londonu tražila 100 čizburgera i fotografiju princeze Dajane, dok je njena koleginica Selena Gomez nakon raskida sa Džastinom Biberom zabranila da se iko u njenoj produkciji zove kao on. Uslov je bio ili da promene ime ili potraže drugi posao.

 

 

makonda-tracker