ljubav

Razoružala ga jednim pogledom: Nikole Jokića se plaše i najsuroviji NBA igrači, ali kad vidi ćerku on se potpuno RAZNEŽI

0

Ukrotio je bez problema i najveće rivale pod obručima, slično kao i mala Ognjena njega.  


 

Nikola Jokić može da uplaši i najstrašnije NBA igrače, ali kad vidi svoju ćerkicu...
Nikola Jokić može da uplaši i najstrašnije NBA igrače, ali kad vidi svoju ćerkicu... foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Nikola Jokić nastavlja dominaciju u NBA ligi i krupnim koracima ide ka velikom NBA finalu. Nikola je sada opet nadigrao slavnog Lebrona Džejmsa, jednog od najboljih košarkaša u istoriji ove igre, pa je tako njegov Denver stekao veliku prednost na Lejkersima u ovom duelu. 

 

Nikola nije ove sezone uspeo da prigrli MVP trofej treću godinu u nizu, ali je ostavio toliko dobar u utisak u velikoj većini utakmice koje je igrao, da se svi igrače iz lige maltene plaše da izađu na duel sa njim.

 

A kako se i ne bi plašili kada je u velikom broju mečeva ove godine imao tripl dabl učinak i uz oborio više rekorde kako ove, tako i prethodnih godina. 

 

Međutim, iako strah i trepet za sve rivale, postoji jedna osoba pred kojom je gorostarsni Nikola poptuno razoružan. To je njegova ćerkica Ognjena. 

 

Posle poslednjeg meča sa Lejkersima, Nikola je krenuo iz sale ka svlačionici i na tom putu je primetio malu Ognjenu kako stoji prolazu. 

 

U prolazu je stajalo dosta mališana i Jokić im je svima "bacio po kosku", a onda je na kraju kolone primetio i svoje dete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Prvo se malo zbunio i iznenadio kada je video, a ona je kao pravi brižni otac nežno podigao i poljubio.

 

 

 

 

 

  

 

 

makonda-tracker