neobičan hobi

Mama i tata su mu zabranili da se time bavi: Ovaj glumac danas je SUPERZVEZDA, ali možda ste ga videli i pre slave

0

Ukoliko delite njegova interesovanja, nije isključeno da ste nekad naišli na njegov kanal na platformi YouTube, od kog je pokušavao da zarađuje pre nego što je je postao poznat

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumac Timoti Šalame igra glavnu ulogu u najnovijem bioskopskom hitu "Dina", režiji Denija Vilneva, uskoro će predstaviti "Francusku depešu" čuvenog Vesa Andersona, snima film "Vonka" i jedan je od najpopularnijih u Holivudu u ovom trenutku. Iako ima samo 25 godina, iza sebe ima nekoliko velikih filmova i uloga, a ne tako davno bio je samo još jedan mališan na internetu.

 

Šalame je tako u nedavnom intervjuu istakao da je neko vreme vodio YouTube kanal na kom je predstavljao džojstike za igranje igrica koje je sam farbao.


Imao sam kanal koji su ljudi posle pronašli. To je YouTube.com/ModdedController360, a koristio sam ga za moje farbane džojstike ― rekao je glumac kroz smeh.


Šalame je objavio samo tri snimka sada već davne 2010, kada je imao 14 godina, a na njima se ne vidi njegovo lice. On samo predstavlja džojstike koji su ukrašeni na različite načine, a kako je sada otkrio nije se sve zaustavilo na njegovom hvalisanju svojim umetničkim delima već je uspeo.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Zaradio sam 30 dolara ― pohvalio se on i istakao da mu je ulepšavanje jednog džojstika trebalo oko pet sati.

 

Ipak, njegov biznis nije dugo trajao jer mu ― zabranili mama i tata.


Moji roditelji su bili u fazonu "sprej je po celoj kući, ovo više ne možeš da radiš" ― požalio se glumac.

 

Inače, on je i tada već imao nekoliko manjih uloga u TV serijama, a nekoliko godina kasnije dobio je priliku da zaigra u filmu Interstellar Kristofera Nolana, nakon čega njegova karijera ide uzlaznim putem. Šalame trenutno promoviše film "Dina", u kom igra Pola Atreida i koji će 2023. godini dobiti i nastavak.

 

 

makonda-tracker