ipak kraj

Otkrivena i obmana vredna 250.000 dolara: Legendarna pevačica raskinula s 39 godina mlađim dečkom

0


Jedna od najpopularnijh žena u istoriji pop muzike navodno je ponovo sama u 77. godini

Šer i Aleksander Edvards na modnoj reviji
Šer i Aleksander Edvards na modnoj revijifoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Čuvena pevačica i glumica Šer (76) navodno više nije u vezi s reperom Aleksanderom Edvardsom (37), javlja TMZ, koji tvrdi da su se oni razišli pre nekoliko nedelja.


Još uvek se ne zna šta je razlog njihovog rastanka i ko je doneo odluku da prekine vezu, a živa legenda američke muzike nije se oglašavala tim povodom

.
Odmah nakon što je preneta ova vest, pojavila se i ta da oni nisu bili vereni, kako se to pisalo već neko vreme. Naime, Šer je mesecima nosila dijamantski prsten za koji su mediji pisali da je verenički, a u pitanju je komad nakita procenjen na čak 250.000 dolara.

 

Šer i Aleksander Edvards bili su zajedno nekoliko meseci
Šer i Aleksander Edvards bili su zajedno nekoliko mesecifoto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tračeve je podstakla sama Šer, koja je krajem prošle godine na Tviteru objavila fotografiju svog prstena, a kada su počele spekulacije par navodno nije želeo da ih demantuje.


Šer nije krila zaljubljenost u svog dečka, s kojim je razmenjivala nežnosti u javnosti, a u svakoj prilici su izgledali zaljubljeno zadovoljno.

 

Par je prvi put viđen zajedno u novembru, kada su uslikani kako šetaju držeći se za ruke, a potom su potvrdili da su u srećnoj vezi. Nedavno se pisalo da su upoznali jedno drugo sa svojim porodicama, uključujući i njihovu decu iz ranijih veza.

 

Šer i Aleksander Edvards na modnoj reviji
Šer i Aleksander Edvards na modnoj revijifoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Šer je nedavno priznala da je svesna koliko čudno zvuči da su zaljubljeni i pored takve razlike u godinama, ali ne mari previše jer njima to ništa ne znači.


Na papiru, to je pomalo smešno. Ali u stvarnosti, slažemo se izvanredno. On je sjajan. A ja ne pripisujem muškarcima kvalitete koje nemaju – napomenula je pevačica tokom gostovanja u emisiji mlađe koleginice Keli Klarkson u decembru.

 

Šer i Aleksander Edvards bili su zajedno nekoliko meseci
Šer i Aleksander Edvards bili su zajedno nekoliko mesecifoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker