glamurozno

Sve spremno za NAJMISTERIOZNIJI modni događaj na svetu: Ovo je lista zvanica za Met Galu, a jedno ime će vas IZNENADITI

0

Jedno od najvažnijih modnih okupljanja na svetu održava se u Njujorku. 

Rijana je i ove godine među zvanicama
Rijana je i ove godine među zvanicamafoto: Profimedia

Met Gala je jedno od najglumorznijih modnih dešavanja u svetu. Održava se večeras u Metropolitan muzeju u Njujorku, a javnosti najzanimljiviji deo večeri je kada holivudske zvezde prodefiluju crvenim tepihom,

 

Ove godine ceo događaj je u čast kreatora Karla Lagerfilda, a samo pojavljivanje na događaju je velika čast  pitanje prestiža, čak i za superzvezde. 

 

Na lsiti zvanica ove godine biće, između ostalih, Rijana, Majli Sajrus, Bili Eliš, Niki Minaž, Tejlor Svift, Kejti Peri, Džastin i Hejli Biber, Hari Stajls, Bela Hadid.. 

 

Najmisteriozniji modni događaj će voditi četiri velike zvezde. Tri su dobro očekivane, a to su pevačica Dua Lipa i glumice Penelope Kruz i Mikaela Koel. 

 

Međutim, četvrta osoba je pravo iznenađenje za mnoge. Četvrti voditelj programa je će biti legendarni teniser  Rodžer Federer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld)

Uz njih će biti i čuvena urednica „Voga“ Ana Vintur.

Inače, gostima Met Gale je strogo zabranjeno slikanje i snimanje dok su unutar događaja. To pravilo važi zadnjih godina pošti su zvanice često provodile mnogo vremena na svojim telefonima, pa im je to skretalo pažnju sa samog događaja.

 

 

makonda-tracker