ne krije svoje cake

Šokirana je jer ne glumi devojku od 25 godina, sve duguje ishrani: Najlepša baka na svetu u providnoj haljini ODUŠEVILA

0

Najstarija žena koja se našla na naslovnici časopisa Playboy ni u osmoj deceniji ne prestaje da oduševljava. Šta je tajna njenog izgleda?

Džejn Simor je nedavno napunila 72 godine
Džejn Simor je nedavno napunila 72 godinefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Engleska glumica Džejn Simor prošetala je crvenom tepihom na njujorškom događaju AMC Networks UpFront 2023, koji je okupio slavne ličnosti, a tom prilikom je još jednom uspela da postane svetske vest zbog svog izgleda.


Ona se pojavila u pripijenoj i poluprovidnoj haljini brenda Alice + Olivia, modelu s korsetom koji je istakao njenu savršenu figuru.


Glumica je, inače, u februaru ove godine proslavila 72. rođendan, a izgleda decenijama mlađe.

 

Džejn Simor na crvenom tepihu
Džejn Simor na crvenom tepihufoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zato ni ne čudi što je ona 2018. postala najstarija žena na naslovnici magazina Playboy, kada je pozirala kao 67-godišnjakinja.


Sada se osećam mnogo seksepilnije nego kad sam bila mlađa. Tada sam razmišljala u stilu "Joj, bože, treba da budem seksi, šta je to". Postoji ogromna sloboda u tome što živite dugo kao ja. Kao što je moj otac govorio – meni je prijatno u mojoj koži – istakla je glumica.

Džejn izgleda izuzetno u svakoj prilici, a mnogi komentarišu da se ona gotovo nije ni promenila od svojih tridesetih godina. Lice joj ne krasi mnogo bora više, figura joj je maltene identična, a glumica se ne plaši da eksperimentiše sa stilom i prati aktuelne trendove, pa ističe svoje telo ponosno.

 

Kako je otkrila, svoj izgled ne duguje dijetama.


Meni dijete nikada nisu "palile", ja stvarno volim da jedem. Uzgajam svoje voće i povrće i uživam u njegovom ukusu. Nikad mi se nije dopadala ideja da moram da dostignem određeni broj na vagi – kaže glumica i objašnjava da ona preferira autofagiju, odnosno povremeni post.

 


Kada je na njemu, Džejn ima samo jedan obrok dnevno, koji je obavezno sastavljen od povrća, piletine, nemasne ribe ili nemasnog odreska. Na njenom tanjiru se obavezno nađe i celer ili šargarepa.


Zbog svega toga tvrdi da danas ima kilograma kao kada je imala 17 godina, a iznenađuje je što za njene likove u mladosti traže mlađe glumice koje liče na nju.


Rekli su mi da ću moći da igram verziju svoje junakinje kad jeimala 25 godine, a onda sudan pre snimanja našli neku drugu glumicu... Ne razumem to, zaista. Verujte mi ili ne verujte, ali za to ne bi morali ni da prave neke izmene na mom licu. Možete se uveriti u to ako pogledate moje fotografije na Instagramu – rekla je svojevremeno za The Times.

 

 

Ona je, inače, majka troje dece i baka troje unučadi.

 

 

makonda-tracker