tako je rešila

Niko ne može da kaže da nije zaslužila: Hale Beri radi ŠTA POŽELI i svet zbog toga zavidi njenim komšijama

0

Hale Beri važi za jednu od onih glumica za koje se priča da su uspele da zaustave vreme, pošto se njoj godine uopšte ne vide. 

Hale Beri
Hale Berifoto: Orange County Register / Zuma Press / Profimedia

Hale Beri, jedna od najlepših glumica u Holivudu, ima veoma zanimljivu priču. Tokom života bila je prinuđena da neko vreme živi kao beskućnica u prihvatilištima, o čemu je više puta javno pričala.

 

Hale tada nije imala dovoljno sredstava za svoje najosnovnije potrebe, a njena majka nije bola u prilici da joj pomogne.

 

Jedna od uloga koje su je dovele do velike holivudske scene je u seriji "Chicago Force", a nakon toga smo je gledali i u hitovima - "Ljubavna groznica", "Bumerang", "Lepotice sa Beverli Hilsa", Šifra Sabljarka", "Gotika", "Žena mačka"...

 

Lepa glumica, za koju se priča da je uspela da zaustavi vreme pošto se godine na njoj uopšte ne vide, osvojila i je Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu "Bal monstruma".

 

Iako joj je na poslovnom planu uvek dobro išlo, na privatnom baš i nije. U životu je imala dosta propalih ljubavi.

 

No sada, nakon svih ljubavnih brodoloma, glumica je rešila da radi "ono šta ona hoće da radi". Napokon je u srećnoj vezi sa muzičarem Van Hantom, a sada je uzburkala ceo Holivud jednom slobodnijom fotografijom sa terase svoje kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Hale je potpuno naga na toj fotografiji, a kao da je znala da će je pitati zbog čega je objavila istu, ona je uz tu objavu na Instagramu imala i jednu poruku za sve.

 

- Radim ono što ja želim da radim - kratko je napisala u tu sliku Berijeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Dok je gradila uspešnu filmsku karijeru, njen ljubavni život je bio pun brodoloma.

 

Devedestih je nekoliko godina bila u barku sa bejzbol igračem Dejvidom Džastisom. Međutim, rastali su se pošto je Dejvid znao da fizički nasrne na nju, a posle kraha ove veze Hale je čak pokušala sebi da oduzme život.

 

Kasnije je upoznala džez muzičara Erika Beneta, sa kojim je stala na ludi kamen, ali su se rastali nakon sedam godina, usled njegovih neverstava i neuspelog lečenja od seksualne zavisnosti.

 

Nakon toga bila je u vezi sa 10 godina mlađim kanadskim modelom Gabrijelom Obrijem. Sa njim je dobila ćerku Nalu, ali se njihova ljubav ipak završila.

Posle te veze na snimanju filma "Dark Tide" upoznaje glumca Olivijea Martineza, sa kojim je dobila sina Masea. No, i oni su se razišli 2016. godine. Od 2020. godine je u srećnoj ljubavi sa Van Hantom. 

 

 

 

makonda-tracker