otvoreno

NISTE NORMALNI, napravili ste skandal od DIVNOG PRIJATELJSTVA! Tinejdž zvezda o vezi sa 17 godina starijim reperom

0

Mili Bobi Braun, zvezda serije "Stranger Things" obratila se preko društvenih mreža javnosti.

foto: EPA/MIKE NELSON
foto: EPA/MIKE NELSON

Četrnaestogodišnja Mili Bobi Braun dovedena je u vezu sa reperom Drejkom, koji je od nje staiji čak 17 godina.

 

Mlada zvezda zapravo je sama napravila zabunu oko njihovog odnosa, neobičnim izjavama datim u živom prenosu sa crvenog tepiha. Ona je šokirala i reportera i javnost izjavivši da voli Drejka.

 

Mili i Drejk
Mili i Drejkfoto: Profimedia

Upoznala sam ga u Australiji i iskreno je fantastičan - odličan prijatelj i odličan uzor. Pre neki dan smo jednostavno zaključili da nedostajemo jedno drugom. Poslao mi je poruku: "Toliko mi nedostaješ", a ja sam njemu uzvratila: "Ti meni još više"", izjavila je Mili i dodala da joj Drejk pomaže i savetima u vezi sa dečacima.

Njena izjava izazvala je buru negodovanja na Twitteru, gde se povela polemika oko toga da li su oni u vezi, a Drejk je nazivan najpogrdnijim imenima i predlagano je da ga zatvore, jer je "predator".

 

Mili i Drejk
Mili i Drejkfoto: Profimedia

Priču su preuzeli i mediji, a Mili im se juče obratila direktno, u svom instagram storiju.

 

Milin instagram story
Milin instagram storyfoto: Instagram Story Printscreen

Zašto od divnog prijateljstva pravite naslove? Potpuno ste uvrnuti... Zaista! Srećna sam da imam ljude iz biznisa koji odvajaju svoje vreme kako bi mi pomogli u karijeri i ponudili mi svoju mudrost i iskustvo. Blagoslovena sam što imam divne ljude u svom životu. Njih ne možete vi da birate za mene. Divno je imati ljude koji razumeju ono što radim. Sada se vratite da pričate o pravim problemima ovog sveta umesto o mojim prijateljstvima...", napisala je Mili.

 

makonda-tracker