apel

Slavni glumac sumnja na RAK PO 7. PUT: MOLI sve da urade OVU PROSTU STVAR i smanje šansu da se njima dogodi tako nešto

0

Slavni glumac je šest puta imao rak, a sad čeka rezultate biopsije kako bi saznao da li se opaka bolest opet vratila.

Hju Džekmen
Hju Džekmenfoto: Hju Džekmen Instagram

Poznati glumac Hju Džekmen je osim po svojim ulogama poznat i kao čovek kome je čak šest puta uspelo da pobedi rak. Hju je sada na svom Instagramu objavio post u kome kaže da postoji šansa da se opaka bolest opet vratila.

 

Hju je bolovao od karcinoma kože odnosno od raka bazalnih ćelija, a u svom poslednjem postu navodi da je njegov lekar video nešto što može, ali i ne mora da bude ova teška bolest. Zbog toga je otišao na biopsiju.

 

 

- Hej, ljudi. Hteo sam da ovo čujete od mene u slučaju da me neko vidi na ulici ili tako nešto. Moj doktor je primetio promene koje mogu, ali ne moraju da budu rak. Imao sam dve biopsije. Očekujem rezultate pretraga kroz nekoliko dana - rekao je Hju.

 

Glumac je od 2013. godine do danas već šest puta pobedio ovu bolest i sada je apelovao na sve da urade jednu stvar, koji bi njih mogla da spasi da obole od iste bolesti.

 

- Znam da je dosta vas čulo za moju borbu sa karcinomom još ranije, ali ja ću nastaviti da pričam o tomre. Ovo je jedan od najmanje opasnih tipova kancera, ali želim da podsetim svaku osobu na sve da koriste kremu za sunce sa velikim zaštitnim faktorom. Onda ću biti srećan - apleovao je Džekmen.

 

 

makonda-tracker