traži odštetu od 30 miliona dolara

Hladnokrvni raskid šestogodišnje veze slavnog golfera: Rekao joj je da spakuje torbu za PUT, pa ZAUVEK izbacio iz kuće

1

Bivša devojka Tajgera Vudsa, Erika Herman otkrila je u tužbi da ju je golfer primorao da potpiše Ugovor o poverljivosti podataka na početku vezu. Sada traži odštetu od 30 miliona dolara.

Tajger Vuds i Erika Herman bili su u vezi skoro 6 godina.
Tajger Vuds i Erika Herman bili su u vezi skoro 6 godina.foto: EPA-EFE/DAVID CROSLING

Golf igrač Tajger Vuds (48) nije baš poznat po stabilnim vezama, već naprotiv. Sa Elin Nordegren je bio u braku šest godina,a iako se u javnosti predstavljao kao neko ko je veran svojoj supruzi, kasnije se ispostavilo da je tokom braka Elin prevario više od 100 puta. 

 

Mnogi su mislili da će mu veza sa Erikom Herman (39) sa kojom je bio poslednjih šest godina biti mirna luka i prilika da se skrasi, ali po svemu sudeći ova priča će svoj epilog dobiti na sudu.

 

Šta se dogodilo? Tajger i Erika su raskinuli, ali Erika sada želi da ga tuži zbog NDA (Ugovora o poverljivosti podataka) za koji tvrdi da je bila prinuđena da potpiše na početku njihove veze. I traži odštetu od 30 miliona dolara.

Podsetimo, njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2017. godine, ali nisu viđeni zajedno u javnosti od teniskog turnira US Opena u avgustu prošle godine. 

 

  • Primorao ju je da potpiše

 

Prema pravnim dokumentima u koje je imao uvid i Daily Mail, Hermanova kaže da se Ugovor o poverljivosti podataka pogrešno primenjuje na nju citirajući zakon Speak Out, prema kojem se navodi da se NDA ne može primeniti ako dođe do seksualnog napada ili seksualnog uznemiravanja

 

Iako Herman direktno ne optužuje Vudsa za bilo kakvu indiskreciju, ona navodi da Tajger Vuds "agresivno sprovodi" NDA – i jasno je stavila do znanja da želi da javno podeli svoja iskustva sa Vudsom tokom njihove skoro šestogodišnje veze.

 

Ona takođe navodi da je golf igrač na nju vršio pritisak da ćuti da se pridržava ovog Ugovora. 

 

Isto tako, ona navodi da je bila naterana da potpiše ovaj ugovor na početku njihove veze, u avgustu 2017. godine.

 

  • Izbacio ju je iz svoje vile na Floridi

 

Ove optužbe su samo deo tvrdnji koje je iznela Erika Herman, koja je ranije upravljala Vudsovim restoranom Jupiter, a koja sada tvrdi da ju je legenda golfa izbacila iz njegove vile na Floridi od 40 miliona dolara. 


Prema pravnim dokumentima, Hermanova tvrdi da ju je Vuds prevario da spakuje torbu za 'kratki odmor', da bi joj rekao da je trajno izbačena iz imanja kada je stigla na aerodrom.

 

U podnescima, Herman navodi da je Vuds koristio 'trikove' i više puta odbijao da je pusti da se vrati na imanje što, kako kaže, krši usmeni ugovor o zakupu i zakon Floride.

 

  • Uzeo joj je 40.000 dolara i lične stvari

 

Hermanova takođe tvrdi da je Vuds tada izneo njene lične stvari iz kuće i "uzeo 40.000 dolara u gotovini koji su joj pripadali, pre nego što je izneo pogrdne i klevetničke navode o tome kako je došla do novca“.

 

Hermanova takođe navodi da su ona i Vuds imali "usmeni dogovor" koji je značio da ona može da živi u vili ukupno 11 godina, od kojih joj je ostalo još pet godina kada je par prekinuo svoju romansu.

 

Herman tvrdi da sada ima pravo na odštetu od oko 30 miliona dolara.

 

 

 

 

makonda-tracker