kao prvog dana

I DALJE JOJ PIŠE LJUBAVNA PISMA: Ljubavna priča Metjua Mekonahija i njegove prelepe supruge

0

Njihova priča vraća veru u istinsku ljubav koja prkosi vremenu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Metju Mekonahi je zaprosio svoju suprugu Kamilu Alves ovim rečima:

 

- Ne želim da brak bude krajnje odredište, već da se najzanimljivije avanture dogode upravo na tom putu - piše Stil.

 

Kada je upoznao svoju sadašnju suprugu nije mogao da se odupre osećanjima, zaljubio se u nju na prvi pogled. Prošlo je 13 godina, ali njegova osećanja su ostala ista. Filmska zvezda još uvek obožava svoju ženu i veruje da je upoznavanje sa njom bio sudbinski događaj i za njega jedan od najlepših u životu.

 

- Ništa se nije promenilo od prvog dana do danas. Jednostavno je obožavam - rekao je jednom prilikom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

- Uvek sam bio i ostao vrlo posvećen svojoj ženi. Ona je za mene sve! Volim što me i danas fascinira i ne želim ničim da uništim ovu magiju - rekao je on.

 

Pre nego što je upoznao Kamilu, koja je brazilski supermodel, nije preterano verovao u ljubav. Godinama je bio usamljen, bez prave podrške kraj sebe.

Par se upoznao u jednom baru 2006. godine.

 

- Ugledao sam ženu svog života kada sam jedno veče bio u klubu sa prijateljem. Prošla je pored mene u tirkiznoj haljini i sećam se da sam odmah pomislio, šta je to? Ona je sve u jednoj osobi, pravi prijatelj, savršen izgled, lepo lice i podrška. Pomislio sam: Ona je žena za čitav život, ustani sa te stolice i priđi joj.

 

Iako je bio uporan, na prvi sastanak su otišli mnogo vremena posle tog upoznavanja. Započeli su vezu koja je išla savršenim tokom. Njihova ljubav je bez trzavica i svađa, ali reči o braku nije bilo.

 

- Mislim da će brak doći u jednom trenutku, samo sada ne razmišljamo o tome - govorila je Kamila pre više od jedne decenije.

 

 

Temu braka Metju ovako kometariše:

 

- Nikada nisam bio opsednut brakom. Za mene je glavna stvar znati da harmonija i mir vladaju kod kuće, da su svi zdravi, da deca odrastaju i uživaju. Nisam znao i nisam razumeo koliko je važno formalizovati brak i koliko je samo venčanje zabavno sve dok sam nisam iskusio čitav proces.

 

Te 2012. godine, nakon 6 godina zabavljanja, upustili su se u avanturu zvanu brak. Slavni glumac i dobitnik Oskara i njegova zanosna lepotica konačno su se venčali. Danas imaju troje dece, a par je zaista srećan, a porodica im je uvek prioritet.

 

- Vikendi su rezervisani za porodičnu zabavu. Uvek se trudimo da što više vremena provedemo sa decom, jer je porodica najbitnija institucija na svetu.Sve ostalo može da čeka.

 

foto: Profimedia

Supružnici vole da priređuju iznenađenja jedno drugom i da što više budu zajedno. Kamila je otkrila da vole zajedno da kuvaju i razgovaraju o svemu na svetu. Ponekad pobegnu u hotel koji je na 10 minuta hoda od njihove kuće.

 

- Sama činjenica da se ponekad probudite bez vike dece, u otpunoj tšini je neprocenjiva. To je jako važno za mamin mozak, ne mogu vam opisati koliko.

 

I nakon toliko godina braka, trude se da ispunjavaju sve želje jedno drugom.

 

- Sitna iznenađenja i mali znaci pažnje pomažu da održite vatru ljubavi - zaključuje Metju.

makonda-tracker