jasni ciljevi

"U NAŠOJ KUĆI NIJE DOZVOLJENO LAGANJE": Metju Mekonahi ima TRI ZLATNA pravila roditeljstva, koja daju rezultate!

0

Najvažnije im je da im deca budu skromna i ne žele da se osećaju loše zbog "porodične slave".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Lamila Alves (38) i holivudski glumac Metju Mekonahi (50) u braku su već osam godina i imaju troje dece - sinove Levija (12) i Livingstona (7) i ćerku Vidu (10). Slavni glumac progovorio je vaspitnim mjerama koje sprovodi u svojoj kući.

 

"U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati: 'Ne mogu' i potpuno je zabranjeno izgovarati reč 'mržnja'. Zbog te tri reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući", zaključio je.

 

Najvažnije im je da im deca budu skromna i ne žele da se osećaju loše zbog "porodične slave".

 

"Stalno im naglašavam da ako im deca u školi kažu: 'Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan' da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: 'Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan.'

 

Mekonahi želi da njegova deca budu brižni i sposobni mladi ljudi, ali prvenstveno im želi da imaju anonimnost i uživaju u životu. Sve ono što on dobar deo svog života nije imao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Nedavno je otkrio koliko je turbulentan bio njegov odnos s majkom Kej s kojom nije razgovarao celu deceniju.

 

"Sećam se kada sam jednom prilikom nazvao mamu, kad sam već bio slavan, ali ona nije bila jedina na liniji. Žena koja je držala slušalicu bila je moja obožavateljka. Sve ono o čemu bismo razgovarali završilo je u novinama tri dana kasnije. 'Mama, to je bilo samo između nas'", ispričao je glumac.

 

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da ne odaje takve informacije medijima, što je kao majka trebala da zna i da poštuje. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihove rodne kuće, pokazavši krevet na kojem je Mekonahi izgubio nevinost i otkrivši još sočnih detalja.

 

Mnoge poznate zvezde proživljavale su slične scenarije, ali Mekonahi kaže da je oproštaj ključan za zdrav život.

 

 

 

 

"On uvek postoji, ali sam ga tek sada odabrao. Bilo je zaista tužno. Mamu bih nazvao nedeljom na pet minuta i slušao je, ali ja nisam želeo da izustim ni reč", prisetio se Mekonahi teškog perioda za koji je srećan što je konačno gotov.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker