iznenađenje za sve

Zvezda "Igre prestola" se udala u tajnosti: Izgovorila sudbonosno "da" na intimnoj večeri u društvu prijatelja

0

Nakon duge i romantične veze odučili su da stanu na ludi kamen 

foto: Epa / ENNIO LEANZA
foto: Epa / ENNIO LEANZA

Zvezda Igre prestola Natali Dormer venčala se sa svojim verenikom Dejvidom Oasekom, otkriva MailOnline.

 

Par se je upriličio intimnu ceremoniju na kojoj su izgovorili bračne savete u društvu najbliže porodice i prijatelja. 


- Natali i Dejvid su venčanje držali u tajnosti, nisu želeli da to bude velika zabava, iako je to svakako bio dan za pamćenje - rekao je izvor blizak paru.

 

 

Mladenci su viđeni kako piju vino Malbek dok su sa još dva para uživali u večeri od tri jela u restoranu pre nego što su nastavili noć uz koktele.

 

Natali i David počeli su da se zabavljaju 2019. nakon što su dve godine ranije zajedno glumili u jednoj veoma gledanoj predstavi.  Natali je ranije bila verena za režisera Entonija Birna, ali se par razišao 2018. nakon 11 godina veze.

 

Vreme raskida došlo je ubrzo nakon što je Natali priznala imaju brojne bračne razmirice.

 

Natali Dormer se udala u tajnosti
Natali Dormer se udala u tajnosti foto: Profimedia

 

Natali, koja je igrala Margeri Tirel u fantastičnoj seriji HBO blokbastera, rodila je ćerku svom partneru u januaru 2021, šaleći se da je zatrudnela tokom pandemije jer nije bilo šta drugo da se uradi.

 

- To je savršena stvar za vreme pandemije, zatrudneti i imati bebu. Verovatno će sedeti u baru za 30 godina na sastanku i reći: „Da, ja sam Kovid beba!

Mislim da će biti mnogo Kovid beba, jer šta drugo možete da radite? - rekla je ona. 

 

Natali je priznala da bi njena karijera TV i filmske glumice bila izazov sa bebom, dok je tokom intervjua 2021. razgovarala o tome kako planira da uklopi majčinstva sa budućim ulogama.

 

 

- Ljudi u industriji kojom se bavim oslanjaju se na dadilje i to rade s razlogom kako bi mogli da vode decu sa sobom. Za mene je ovo savršeno vreme da se vratim na scenu - objasnila je ona.

 

Pored toga što glumi u nekoliko filmova, predstava i TV serija, uključujući ITV dramu Viktorija, Nataliin suprug David je takođe strastveni aktivista za zaštitu životne sredine.

 

Poslednjih nedelja, on je u svojoj Instagram priči podelio sliku crkve, kao i mesto za koje se smatra da se nalazi u blizini mesta gde se par venčao.

 

 

 

makonda-tracker