opstali su uprkos svemu

Jedna LOŠA IZJAVA ih i danas prati, ali se ne obaziru: Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas UKRALI sve londonske poglede

0

Holivudski par se pojavio na premijeri jednog filma u Londonu i svi su gledali samo u njih.

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas
Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglasfoto: Tina Korhonen / Avalon / Profimedia

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas važe za jedan od najkomentarisanijih parova u Holivudu. Kada su se 2000. godine venčali, njihovoj ljubavi niko nije predviđao dugovečnost zbog 25 godina razlike koja je među njima.

 

Međtuim, oni su u braku dobili dvoje dece, sina Dilana i ćerku Karis, a iako su imali trzavice i bolne trenutke, ipak su opstali.

 

Ovog puta, na premijeri Ant-Man And The Wasp: Quantumania u Londonu, njih dvoje su bili glavna tema. Ketrin se pojavila u elegantnoj plavoj haljini, dok se Majkl odlučio za klasično muško odelo.

 

Uprkos mnogim krizama, izjavama i zluradim komentarima, oni su ponosno i nasmejano prošetali i svima pokazali da su jedna od najvećih i najlepših holivudskih ljubavi.

 

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas
Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglasfoto: Justin Ng /Landmark Media / Newscom / Profimedia

Podsetimo, još 2013. godine se saznalo kako oni žive odvojeno i razmišljaju o razvodu, ali ipak su se pomirili. Ona je bila uz njega u najtežem trenutku kada se borio sa karcinomom grla, o čemu je kasnije pričao, a iz tog perioda ih prati i jedna njegova izjava nakon koje su ga mnogi osuđivali.

 

Naime, on je tada rekao kako je njegova bolest uzrokovana pružanjem oralnog se*sa i na taj način okrivio svoju suprugu.

 

- To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i požalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici - rekao je kasnije glumac.

 

 

makonda-tracker