i vreme je

Bilo joj je potrebno 10 godina da preboli njegovu smrt: Glumica Mišel Vilijams konačno je izgovorila sudbonosno DA! (FOTO)

0

Predozirao se, sahranila ga je, njena ćerka je ostala bez oca, ali je ona ipak smogla snage da nastavi dalje, a sada se i uda.

mišel vilijams
mišel vilijamsfoto: Profimedia

U najnovijem broju "Vanity Fair-a" glumica koja najviše čuva svoju privatnost, Mišel Vilijams, otkrila je da su se ona i njen partner, muzičar Fil Elverum, tajno venčali. Bila je to malo slavlje sa najbližim prijateljima i porodicom u planini.

 

Svoju vezu nazvala je "veoma svetom i posebnom" zbog svih okolnosti koje su ih jedno drugom približile. Naime, Mišel je 2008. godine izgubila momka i oca svoje ćerke, Hita Ledžera, zbog predoziranja drogom, a Filova supruga preminula je 2016. godine od raka.

 

mišel vilijams i hit ledžer
mišel vilijams i hit ledžerfoto: Profimedia

Otkako je Hita sahranila, Mišel je tražila to nešto radikalno i jako što je sa njim osetila u drugim muškarcima. Tako savetuje i svoju ćerku, Matildu, da radi.

Nikad nisam odustala od ljubavi. Uvek govorim Matildi da me je njen otac voleo pre nego što je iko mislio da sam talentovana ili lepa ili da imam lepu odeću", rekla je popularna glumica.

Ova nežna plavuša uglavnom je vrlo zatvorena kada je u pitanju njen privatan život i njeni odnosi sa muškarcima, ali je ovog puta odlučila da progovori jer Fil nije "bilo ko".

 

Istakla je da način na koji je on voli u njoj stvara želju da živi svoj život punim plućima. Želi da bude slobodna, a tako i Matildu odgaja. Nakon što je pronašla onakvu ljubav kakvu je tražila, odlučila je da o tom muškarcu kaže celom svetu.

 

Voli me neko ko me čini slobodnom", opisala je Mišel.

Svima poručuje da ne pristaju na bilo kakvu vezu, u kojoj se osećaju kao da su u zatvoru ili povređeno. Ako nema osećaja da je to ljubav, onda verovatno i nije.

 

 

makonda-tracker