prošlost je iza njih

Hteo je da nazove njihovu bebu po – LJUBAVNICI! Nakon što mu je oprostila prevaru, manekenka i muzičar dobili TREĆE DETE

0

Baš kad je slavna lepotica potvrdila da je u drugom stanju, pojavile su se tvrdnje da ju je suprug i čuveni pevač više puta prevario

Behati Prinslu i Adam Levin u braku su od 2014.
Behati Prinslu i Adam Levin u braku su od 2014.foto: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Behati Prinslu, čuvena namibijska manekenka i nekadašnji Viktorijin anđeo, donela je na svet svoje treće dete.


Kako javlja magazin People, slavna lepotica i Adam Levin, frontmen benda Maroon 5, ponovo su postali roditelji, a još uvek nije otkriveno više detalja o njihovoj bebi.


Par već ima ćerke Dasti Rouz (6) i Đio Grejs (4), a u braku su od 2014. godine.


Iako važe za slavne koji ne pričaju o svom privatnom životu, Behati je prošle godine potvrdila da u njihovu porodicu stiže treće dete, a baš tih dana otkriveno je da je Levin navodno bio neveran manekenki.

 


Naime, najpre je jedna devojka na Tik Toku pokazala poruke koje joj je Adam Levin slao i objasnila da je s njim bila i u vezi.


Imala sam aferu s muškarcem koji je u braku s Viktorijinim anđelom. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno, osećam se iskorišćeno – ispričala je manekenka Samner Stro.


Ona je tvrdila da su Levin i ona godinu dana imali "fizičku vezu", kao i da u tom trenutku nisu komunicirali mesecima – sve dok joj u junu 2022. godine nije ponovo poslao poruku. U pitanju je pomalo bizarno pitanje muzičara – ima li ona nešto protiv da Adam i Behati daju bebi njeno ime, ukoliko dobiju dečaka.

Nakon što je objavljen ovaj snimak javile su se još dve devojke koje su podelile poruke koje im je Levin slao, a muzičar se potom oglasio na Instagramu.


O meni se trenutno pipe mnogo toga i želim da raščistim stvari – počeo je Adam Levin.


Imao sam lošu procenu što sam pričao s nekim ko nije moja supruga na način koji se može smatrati flertom. Nisam imao aferu, ali jesam prešao granicu u periodu mog života zbog kog se kajem – napisao je frontmen grupe Maroon 5.

 


On je istakao da mu je njegova porodica najvažnija na svetu i da mu se nikad neće ponoviti da flertuje s nekim.


Behati Prinslu je za sve ovo vreme ostala nema, nije iznosila svoje mišljenje i komentare, a ubrzo potom smo par videli kako se smeje i šeta zajedno.

 

 

makonda-tracker