puna samopouzdanja

Japanke, BALON ― lepršava haljina i lice bez ŠMINKE: Slavna Pamela Anderson kakvu je do sada niste videli (FOTO)

0

Glumica je najavila da publika uskoro neće moći da je sreće u Malibuu jer se vraća u svoju rodnu Kanadu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena glumica i multimedijalna ličnost Pamela Anderson odlučila je da u šestoj deceniji živi potpuno rasterećeno i slobodno, te se van oka kamera skoro nikada ne izlaže jakoj sminki, glamurzonim frizurama i zavodljivim odevnim kombinacijama u kojima smo ranije navikli da je vidimo.

 

Iako je pre nekoliko meseci najavila da se seli iz svoje luksuzne vile u Malibuu koja ima čak 580 kvadrata i privatnu plažu, to još uvek nije učinila, te je paparaci neretko fotografišu u blizini njenog doma.

 

Vila je smeštena u zatvorenoj zajednici u Malibuu, u državi Kalifornija, a sadrži tri spavaće sobe i ima oko 600 kvadrata. Ona uključuje veliki dnevni boravak, trpezariju i kuhinju otvorenog tipa sa kaminom, krovnu palubu i prostrani deo sa bazenom uz prostor za odmaranje i sunčanje.

 

Proteklog novembarskog dana fotoreporteri uhvatili su Andersonovu u potpuno ležernom izdanju kako u jednom kafiću kupuje topli napitak za sebe i supruga Dena Hajhursta.

 

Pamela je bila bez trunke šminke, a opušteni stajling sastojao se od bele, balon haljine sa bretelama, crne torbe, dok je na nogama imala japanke za plažu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia, BENS / BACKGRID

 

Publika je nakon ovih fotografija ostala zatečena kako glumica izgleda sa 57 godina, na čemu bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

 

Pamela bi uskoro trebalo da se preseli u rodnu Kanadu, a ovako je govorila o tom koraku i svom prvobitnom domu.

 

―  Osećam se smirenije na svom ranču u Vankuveru gde imam svoje sklonište za životinje. Uz to jako mi je blizu plaža, jedan korak i već sam kraj vode, gde se najčešće opuštam ― rekla je za “The Post” početkom godine.

 

Pamela Anderson bez šminke
foto: Profimedia, BENS / BACKGRID

 

 

makonda-tracker