Reč "ne" je podvučena!

Na njenoj sahrani bila je nepoželjna – SAMO NJENA ĆERKA: Otkriven sadržaj oproštajnog pisma slavne pevačice

0

Skoro godinu dana nakon njenog tragičnog samoubistva, otkriveno je šta je poznata pevačica napisala u svom oproštajnom pismu

Ešli i Naomi Džad imale su problematičan odnos, ali je pevačica mislila na ćerku s kojom se slagala mnogo bolje
Ešli i Naomi Džad imale su problematičan odnos, ali je pevačica mislila na ćerku s kojom se slagala mnogo boljefoto: EPA/BRENDAN MCDERMID

U maju 2022. godine sve je iznenadila vest da je čuvena pevačica Naomi Džad, inače majka glumice Ešli Džad, oduzela sebi život u 77. godini.


Naomi, koja je bila deo legendarnog kantri muzičkog dua The Judds, izvršila je samoubistvo posle višegodišnje borbe protiv depresije.


Već neko vreme je poznato da je slavna pevačica ostavila oproštajno pismo, a sada je otkriveno da je u njemu imala iznenađujući zahtev. Naomi Džad je, naime tražila da se njenoj ćerki Vinoni zabrani da prisustvuje njenoj sahrani.


Ne dozvolite da Vi dođe na moju sahranu. Ona je mentalno bolesna – stoji u pismu koje su mediji dobili iz kancelarije šerifa u Tenesiju.

 

Vinona i Naomi Džad su godinama nastupale zajedno
Vinona i Naomi Džad su godinama nastupale zajednofoto: EPA/NINA PROMMER

Kako pišu američki portali, reč "ne" je podvučena.


Ipak, pevačici ova želja nije ostvarena – Vinona Džad, i sama poznata pevačica, bila je majčinoj sahrani, baš kao i njena sestra Ešli.


Koliko je poznato, Naomi je bila vrlo bliska sa ćerkom, s kojom je godinama nastupala, a poslednji put dve nedelje pre samoubistva, na dodeli nagrada za kantri muziku.


Naomi je Vinonu dobila s dečkom Čarlsom Džordanom, koji ju je odmah ostavio, nakon čega se udala za Majkla Kiminelu, koji je priznao Vinonu kao svoje dete i dao joj svoje prezime. Četiri godine kasnije, par je dobio i ćerku Ešli.

 


Dok su Ešli i Vinona godinama bile u lošim odnosima, Naomi se pred smrt sjajno slagala sa obema ćerkama, koje su se ponovo zbližile nakon tragičnog gubitka majke.

 

Ipak, Ešli i Naomi nisu baš uvek nalazile zajednički jezik, a glumica je jednom prilikom optužila majku da ju je zlostavljala. Proteklih godina su, međutim, izgladile svoj odnos, a Ešli je pre majčinog samoubistva primetila da Naomi nije dobro i pokušala je da joj pomogne, ali prekasno.


Baš kad je pozvala po porodičnog lekara, u majčinoj kući zatekla je strašan prizor: opruženu Naomi na krevetu, nakon što je pucala sebi u glavu.


Koliko je poznato, ona se borila s anksioznošću, depresijom i bipolarnim poremećajem.

 

 

makonda-tracker