(anketa)

Šta vi mislite — preteruje li?! Glumica sve šokirala priznanjem da još uvek deli krevet sa svojim sinom

0

Kako je zvezda devedesetih istakla, svesna je da se njen način života neće dopasti mnogima, ali ne mari za to

foto:  EPA/PAUL BUCK
foto: EPA/PAUL BUCK

Popularna glumica Ališa Silverstoun (45) ponosna je mama jednog deteta, kog je dobila s rokerom Kristoferom Jareckim. Par je bio zajedno od 2005. do 2018. godine, a 2011. postali su roditelji dečaka Bera Blua.


Otkad je postala mama, Ališa je više puta bila na udaru javnosti zbog svojih odluka, a najkontroverznija bila je ona da pojede sopstvenu placentu posle porođaja.

 

Sada glumica ponovo privlači pažnju iz pogrešnih razloga: priznala je da i dalje spava sa svojim sinom, koji danas ima 11 godina.


Tokom gostovanja u jednom podkastu, Ališa je izjavila da Ber Blu i ona dele krevet i dodala da je u pitanju nešto sasvim prirodno.

 

Ališa Silverston
foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Ber i ja još uvek spavamo zajedno. Da ste u bilo kakvom divljem okruženju, sa divljim životinjama, ako biste ostavili tamo svoju bebu, bila bi pojedena. Dakle, nije idealno da beba bude tu — istakla je Ališa.


Ona se našalila se da se to neće dopasti onima koji vole da posramljuju majke, odnosno da će "zapasti u nevolju", ali da se ne opterećuje time.

 


Zaista me baš briga — kaže glumica.

 

Kao što je očekivala, reakcije javnosti su nemilosrdne.

 

"Da li ga i doji?", "Ovo je više nego nepriklasno", "Molim vas, ne objavljujte ovakve stvari", "Je li ona normalna?", "Jadno dete, uništiće ga psihički"... neki su od komentara na Ališin račun.


Ona istakla da sebe smatra "prirodnom mamom" i "mamom punom ljubavi" i da se fokusira na nežnu komunikaciju, a otkrila je i da se u njenoj kući ne nalazi televizor.

 


— Ja verujem u ljubav, verujem u prirodu, a naše društvo se plaši prirode i ljubavi — kaže Ališa Silvderstoun. — Ja ne izmišljam stvari koje radim, nisam izmislila ništa od toga. Volela bih da to mogu da kažem, ali, nažalost, ja samo pratim prirodu.

 

 

 

 

makonda-tracker