Erik Roberts: Nisam naduvan, hajde da se ljubimo

0
Na premijeri filma Plaćenici popularni američki glumac Erik Roberts, otkrio je novinarima magazina E! online kako mu je ovo prvi put da se na crvenom tepihu pojavljuje čiste glave

Glumac proslavljen mnogobrojnim zapaženim ulogama kako na velikim tako i malim ekranima, Erik Roberts, nakon učešća u američkom rijalitiju Celeb Rehab, uspešno se izborio sa svojom višedecenijskom navikom da redovno konzumira marihunu. Tako se ova zvezda, inače brat oskarovke Džulije Roberts, u utorak uveče po prvi put u životu na premijeri nekog svog filma pojavio potpuno trezan.

- Nikada do večeras u svom životu nisam hodao crvenim tepihom, a da nisam bio naduvan – rekao je Roberts za magazin E! OnLine pred projekciju političkog trilera Plaćenici.

Novinari su ga zatim upitali kako se oseća sada kada je u potpunosti čist.

- Šta mislite? Poljubite me! - uz široki osmeh odgovorio je Erik, a zatim prišao reporteru Bretu Maleku i srdačno ga poljubio u oba obraza.

Uz Erika Robertsa, premijeri ovog filma prisustvovale su i druge zvezde ovog filma u kojem role tumače popularni glumci koji su se proslavili igrajući heroje u blokbasterima snimanim tokom osamdesetih i ranih devedesetih godina prošlog veka. Tako su ljubitelji dobrog akcionog filma dobili priliku da na jednom mestu vide legende kao što su Brus Vilis, Miki Rurk, Dolf Landgren, Džet Li i guverner Kalifornije Arnold Švarceneger kome je ovo prvi film od 2004. godine. Slavnim oldtajmerima na ovom projektu pridružile su se i mlade snage Džejson Stetam, Teri Kruz, Rendi Kutur i Stiv Ostin.

makonda-tracker