da li se vama dopada?

Nazivaju je RUŽNIM imenima, ali njoj je iz nekog razloga VAŽNA: Haljina Amber Herd u kojoj je 3 puta dolazila na suđenja

0

Ostaje misterija zašto se uvek hvatala za ovaj komad garderobe... 

foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Naknon suđenja Amber Herd i Džonija Depa kada je konačna presuda donesena u korist glumca na društvenim mrežama pojavile su se komentari, ali i konstantna analiziranja njihovog odnosa, suđenja, komentarisanje dokaza, a sada su svi primetili jednu stvar na glumici. 

 

 

Kako se piše po društvenim mrežama svi su obratili pažnju na njenu crnu haljinu koju je kako kažu nosila kada je podnela papire za zabranu prilaksa Džonija Depa kada se njihov brak raspao 2016. godine, a onda 2020. godine kada je bila takođe na suđenju sa glumcem.

 

 

Ona se odlučila za klasičnu crnu komadu koju su korisnici društvenih mreža nazivali mračnom haljinom koja je tako korojena da ističe njen stuk, a za dodatan doživljaj ovog detalja bilo je i to da je ona želela da još više naglasi svoju vitku figuru pa je dodala i crni kaiš. 

 

 

Na sve to dodala je i zlatni nakit, od kojeg su najviše pažnje privukle njene minđuše koje su bile u obliku pčela, a njihov dizajn potpisuje modna kuća Guči. 

 

 

Uz zatvorenu haljinu kratkih rukava ona je dodala i klasične crne salonke koje potpisuje kuća Đanvito Rosi. 

 

Podsetimo da je glumica Amber Herd izgubila spor koji se vodio između nje i bivšeg supruga Džonija Depa i koja će nakon presude morati da mu isplati veliku svotu novca. 

 

Porota je utvrdila da su optužbe Amber Hard u Washington Postu bile zlonamerne, te Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i 5 miliona dolara kaznene odštete. Međutim, Amber je dobila protivtužbu za klevetu i dobila 2 miliona dolara jer je bila kleveta to kad je Džoni optužio Amber i njene prijatelje da su smislili priču za policajce pod vođstvom njenog advokata i publiciste. Porota je većala oko 14 sati.

 

 

makonda-tracker