"ti si inspiracija!"

NE TAKO DAVNO IMALA JE 110 KILOGRAMA: Čuvena glumica bacila obožavaoce u TRANS transformacijom

0

Simpatična Australijanka poznata po širokom osmehu ne prestaje da iznenađuje svoje fanove

foto: Instagram
foto: Instagram

Taman kad pomislite da je Rebel Vilson završila svoju transformaciju — ona podeli nove fotografije i ponovo vas iznenadi!


Glumica i komičarka koju smo zavoleli u ulogama šarmantnih i uvek nasmejanih devojaka rešila je da se posveti zdravom životu i već godinu i po dana aktivno radi na tome. Pored toga što izgleda prelepo, ona je, što je najvažnije, zdrava i srećnija nego ikad, a izgubila je oko 75 kilograma. Samo tokom 2020. smršala je 27 kilograma, a ističe da joj je žao što se ranije nije posvetila svom telu.

 

Sada kada znam šta sam u stanju da uradim, ponekad mi je tužno što nisam to učinila ranije. Možda je trebalo da probam kad sam imala 30 godina, a ne 40. Ipak, svačiji put je drugačiji, ovo nije ni trka ni takmičenje — istakla je nedavno glumica u razgovoru za InStyle.


Kako je jednom prilikom priznala, u jednom momentu imala je 110 kilograma i hranila se vrlo nezdravo.


S vremena na vreme ona obraduje obožavaoce nekom novom fotografijom koja svedoči o njenom neverovatnom uspehu, a sada je pokazala kako izgleda u interesantnom jednodelnom kupaćem kostimu s kratkim rukavima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Rebel je pozirala noseći šešir i naočare za sunce, ali njeni pratioci gledali su samo u njen struk i noge. "Neverovatna transformacija", "Fantastična Rebel", "Ti si inspiracija"... pišu obožavaoci australijske filmske zvezde.


 

 

makonda-tracker