ostariće zajedno

I VENČANJE JE U NJIHOVOM STILU! Kortni Kardašijan u tajnosti rekla DA kontroverznom rokeru?

0

Najstarija od sestara Kardašijan navodno je stala na ludi kamen

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon sedam meseci ljubavi, bubnjar Trevis Bejker zaprosio je rijaliti zvezdu i poslovnu ženu Kortni Kardašijan, javljaju američki mediji, a deo njih javlja da su odmah tajno venčali!


Pojedini portali pišu da je muzičar je pitao svoju dragu da se uda za njega tokom vikenda koji su proveli u Las Vegasu uživajući na ne preterano romantičan način —  u UFC tučama, dok drugi javljaju da se par odmah zakleo na večnu ljubav. Glasine je pokrenuo Kortnin frizer Glen Oropeza, koji je na Instagramu podelio njenu fotografiju i napisao:


Sad razumem zašto se ljudi venčavaju u Vegasu, nema ničeg boljeg od kombinacije ljubavi i provoda.

 


Par još uvek nije prokomentarisao ove tvrdnje, a izvori bliski Trevisu Bejkeru otkrili su da je par spreman da zajedno zasnuje porodicu.


Žele da imaju zajedničku porodicu, to je za njih krupno jer oboje imaju svoju decu i žele da okupe dve porodice — rekao je izvor.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Kortni Kardašijan je, inače, godinama bila u vanbračnoj zajednici s bogatim naslednikom Skotom Disikom, s kojim ima troje dece, ali je uvek odbijala svaki razgovor o venčanju, dok je s Trevisom potpuno drugačije. Ipak, i ranije se pisalo da ona nema nameru da organizuje glamurozno venčanje kao njene sestre, već preferira intimniju proslavu ljubavi. Nedavno se pisalo da je Bejker ranije bio u kraćoj vezi s jednom od Kortninih sestara, što su svi demantovali.

 


 

 

makonda-tracker