nije mislila na njena osećanja

Otkrivena TAJNA STARA 30 GODINA: Madona zavela devojku čuvene glumice i svoje najbolje drugarice!

0

Kraljica popa izgradila je čelična prijateljstva s mnogim poznatim ličnostima, ali jedno je obeležilo njen život. Nakon što su poznata glumica i komičarka i slavna Madona godinama bile nerazdvojne, došlo je do burnog razlaza, a sve je navodno kriva pevačica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop zvezda Madona (63) godinama je bila vrlo bliska s glumicom i komičarkom Sandrom Bernhard. Štaviše, one su bile najbolje drugarice i nisu se razdvajale, a često su zajedno posećivale ekskluzivne žurke. Sve se, međutim, raspalo 1992. godine, kada su Madona i Sandra zauvek jedna drugoj okrenule leđa.


Kako je nedavno ispričao Ajzak Mizrahi, prijatelj Sandre Bernhard, do kraja prijateljstva došlo je zato što se Madona umešala u Sandrinu ljubavnu vezu.

 

Sandra je, naime, tada bila srećno zaljubljena u party devojku i vlasnicu poznatih noćnih klubova Ingrid Kasares.

Nisam bio siguran kakve su Madonine namere sa Sandrom... Nisam mogao da pogodim šta se dešava između njih — istakao je Mizrahi. — Nisam bio siguran jesu li u vezi ili je Madona jurila Sandrinu devojku, koja je bila prelepa, devojku po imenu Ingrid.

Ranije se pričalo da su se Sandra i Madona posvađale jer pevačica nije pitala najbolju drugaricu da bude deo njene kontroverzne knjige "Seks", koja obiluje fotografijama koje spadaju u softkor pornografiju. Mizrahi kaže da to nije slučaj.

To nije istina. Istina je da je Sandra izneverena jer je Madona imala aferu s Ingrid — rekao je Ajzak i dodao da glumicu nije zanimala pomenuta knjiga. — Niko od nas nije imao preterano lepo mišljenje o toj knjizi. Bila je, znate, malo "isforsirana", malo izveštačena. Istina je da se nešto desilo između Madone i Ingrid dok se Ingrid višala sa Sandrom, i Sandru je to povredilo. Nije reč o knjizi. Mislim da Madona ima drugačije viđenje toga šta znači imati seks sa nekim, šta znači biti u vezi s nekim. Mislim da nije verovala da radi nešto strašno. Samo je odgovorila na erotiku...

 

Madona je, inače, nastavila da se povremeno viđa s Ingrid i u decenijama koje su usledile, a pre izvesnog vremena su otkrile da su zajedno slavile Novu godinu.

 

makonda-tracker