nije se nadala

Ležerni stajling, umorno lice i manjak energije: Da li biste prepoznali čuvenu glumicu iz hit serije "PRIJATELJI"?

0

Kortni Koks potpuno je iznenadila publiku ovim ležernim izdanjem, a mnogi se i brinu da li je sve u redu sa njenim životom.

foto: Profimedia, BACKGRID
foto: Profimedia, BACKGRID

Harizmatična glumica i zvezda serije "Prijatelji "Kortni Koks protekle večeri odlučila je izađe u prestižni restoran u Santa Moniki, ali se nije nadala da će biti uhvaćena nespremna, barem za oko surovih paparaca.

 

Iako je u šestoj deceniji Kortni ne odustaje od ulaganja u svoj izgled, te je neretko kritikuju da je preterala sa estetskim intervencijama, što nju ni najmanje ne dotiče.

 

Glumica je ovog puta bila potpuno ležerno odevena, a lice bez šminke i umoran izgled privukli su poglede publike koja u ovom izdanju nije imala prilike da je vidi.

 

Izgleda da su je vredni paparaci uhvatili u nezavidnom izdanju, a ona se pravila da ih uošte ne primećuje. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia, BACKGRID

 

Svetli džins, kaubojske čizme, bela majica i sako odavali su utisak "androginog stila" koji je sve popularniji kod žena širom sveta. Kortni je s godinama sve urbanija i modernija, a to se može primetiti na javnim dešavanjima koje ne propušta.

 

Podsetimo, glumica je oduvek važila za optimističnu, nasmejanu i punu energije, ali iza kulisa vodila je ozbiljnu borbu za potomstvo koja ju je obeshrabrivala.

 

Medijima je otkrila je tačan uzrok pobačaja, nakon što joj je dijagnostikovana mutacija gena MTHFR, koji povećava rizik od stvaranja krvnih ugrušaka, pa žene koje su pozitivne na mutirani gen mogu imati veći rizik od ovog sindorma.

 

Nepokolebljivost i istinska želja ostvarila joj se pre sedamnaest godina kada je na svet donela naslednicu Koko, sa bivšim izabranikom Dejvidom Arketom.

 

Kortni Koks
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker