Stilizovani

Na njenu lepotu niko ne ostaje ravnodušan: Zendaja sa kolegama zablistala u izazovnom stajlingu u Londonu

0

Glumica je sa kolegama iz filma "Dine" prisustvovala jednom fotografisanju, gde su pored nje, zbog svojih stajlinga pažnju skrenuli i glumci Timoti Šalame i Džejson Momoa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danas su se na fotografisanja povodom filma Dine u Londonu okupila ekipa filma "Dine", a među njima su se svojim autfitima izdvojili Timoti Šalame, Džejsnom Momoa, kao i Zendaja koja je oduševila sve svojim izanjem. 

 

 

Glumica je za ovu priliku odlučila da se obuče u skladu sa temom filma te je donela posebnu dimenziju svojim satjlingom. Ona je izabrala da obuče suknju do kolena u šahovskom dezenu, kao i interesantnu majicu koja je bila sastavljena od lanaca, a uz sve ovo dodala je bež cipele. Njen stajling potpisuje Vivienne Westwood. Međutim najviše oduševljenja je izazvala njena neobavezno puštena kosa sa šiškicama. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pored nje su pažnju privukla i dva momka Timoti Šalame koji je bio odeven u cvetno odelo pastelnih nijansi iz kolekcije Stele MekKartni, uz koje je ukombinovao bele čizme, dok se Džejsom Momoa odlučio za karirano maslinastozeleno odelo koje se odlično uklapa uz njegov karakter. 

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker