nije joj bilo lako

SALMA HAJEK JEDVA PREŽIVELA KORONU: Glumica krila koliko je LOŠE, tek sada rešila da otkrije detalje teške BORBE!

0

Glumica je provela oko sedam nedelja samoizolacije u svom domu - u jednom trenutku bila je i na kiseoniku, a još uvek nije u potpunosti povratila energiju koju je nekad imala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U intervju za Variety, meksička glumica Salma Hajek je progovorila o svojoj borbi sa koronavirusom. Otkrila je kako je jedva preživela zarazu virusom na samom početku pandemije, a do sada o tome nije želela da govori jer se još uvek nije u potpunosti oporavila.

 

- Moj lekar me je molio da odem u bolnicu jer je bilo tako loše - rekla je pedesetčetvorogodišnja Hajek iz londonske vile u kojoj živi sa suprugom i njihovom trinaestogodišnjom kćerkom Valentinom.

 

- Rekla sam 'ne hvala', radije ću umreti kod kuće - ispričala je Salma.

 

U samoizolaciji je provela oko sedam nedelja, a u jednom trenutku je završila na kiseoniku. Još uvek nije u potpunosti povratila energiju koju je nekad imala, međutim, vratila se na posao u aprilu kako bi snimila 'Kuću Guccija', reditelja Ridlija Skota, u kojoj glumi vidovnjakinju koja je osuđena za pomaganje u planiranju ubistva njenog bivšeg supruga Mauricija Gučija (Adam Drajver) 1995., naslednika modnog carstva Gucci.

 

- Nije bilo puno vremena za oporavak. Ali nije bilo prezahtevno. Bio je to savršen posao za povratak nakon bolesti - ispričala je glumica.

 

 

makonda-tracker