"zašto bih joj to oduzela?!"

Njena ćerka ima 5 godina, jede hamburgere i — sisa: Lepotica srpskog porekla ponovo šokirala Amerikance

0

Kako starleta priznaje, srce će joj biti sloimljeno kad njena ćerka, koja uskoro puni šest godina, bude odbijala dojenje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka rijaliti zvezda srpskog porekla Koko Ostin, inače supruga repera Ajs Tija, često privlači pažnju javnosti svojim privatnim životom, a u poslednje vreme uglavnom zbog stvari koje se tiču roditeljstva.


Nakon što je nedavno sve nasmejala i raznežila fotografijama na kojima vidimo da su njena ćerka Šanel i ona gotovo uvek identično odevene, sada je otkrila da i dalje doji devojčicu koja će u novembru proslaviti šesti rođendan.

 


Šanel i dalje voli moje grudi. To je momenat povezivanja majke i deteta — objasnila je starleta za InTouch i dodala da njena ćerka jede i hamburgere i šnicle, ali i dalje uživa u užini kroz dojenje.

 

1 / 8 Foto: Instagram


Zašto bih joj to oduzela? Ako ne želi, u redu, tu staješ — smatra Koko.


Ona je i pre dve godine za isti magazin pričala o svojoj odluci da nastavi da doji dete, kada je rekla da je zahvalna na tome što još uvek ima tu priliku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)


Srećna sam što mi je Bog dao ovaj trenutak s mojim detetom jer će mi srce biti slomljeno kad to više ne bude htela — bila je iskrena Ostinova. — A to će se desiti, to će se jednom desiti.

 

 

makonda-tracker