(foto)

Jedan detalj otkrio SVE: Kajli Džener ne želi da saopšti POL BEBE, ali fanovima NIŠTA ne promiče

0

Rijaliti zvezda je želela da sakrije od javnosti da je u drugom stanju, ali su njeni pratioci otkrili njenu tajnu, a izgleda da je to slučaj i s polom bebe

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izvor blizak poslovnoj ženi, starleti i rijaliti zvezdi Kajli Džener (24) otkrio je za People da ona zna kog je pola njeno drugo dete, ali želi to da zadrži za sebe.
Međutim, njeni pratioci su se odmah "bacili na posao": potražili su na njenom profilu na Instagramu "tragove" i ubeđeni su da stiže jedan ― dečak!


Naime, Kajli je nedavno podelila najavu za svoju novu kolekciju proizvoda za negu kože beba Kylie Baby, a tom prilikom se video proizvod s njenim logotipom na svetloplavoj pozadini. Ipak, to ne mora ništa da znači jer će se njena linija najverovatnije sastojati od proizvoda i u roze i u plavoj boji, kako to obično biva s dečijom kozmetikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Pored toga, ona je sa ćerkicom Stormi pozirala u plavom bade-mantilu, ali tek ostaje da se vidi da li samo pokušava da navede fanove na pogrešan trag.

 


Njeni pratioci su, međutim, već pokazali da su odlični detektivi ― iako je Dženerova mesecima skrivala trudnoću od medija, njeni fanovi su na osnovu njenog manikira primetili da Kajli deli stare fotografije i snimke, najverovatnije jer ne želi da pokaže trudnički stomačić. Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener je potom potvrdila da će postati mama po drugi put.


Njen izabranik i poznati reper Travis Skot, s kojim već ima ćerkicu Stormi, i ona nedavno su u Teksasu proveli vikend s Travisovom porodicom, što je bio zaslužen predah za ovu zauzetu trudnicu.

 

1 / 9 Foto: instagram printsreen


Proveli su vikend u Hjustonu s Travisovom porodicom. Često ih posećuju i Kajli voli da bude sa njima. Svi su vrlo uzbuđeni zbog bebe, ali žele da se Stormi oseća posebno sve dok ne bude morala da deli Kajli s bratom ili sestrom. Već je u poodmakloj trudnoći i malo je umorna. Neprestano radi na novoj kolekciji za bebe, pa nema mnogo vremena za odmor. Travis joj mnogo pomaže oko Stormi, on je divan tata i Kajli je veoma ponosna na njega ― otkrio je izvor blizak starleti.
 

 

makonda-tracker