"MOJA DEVOJČICA JE TAKO RAZMAŽENA"

KOMENTARI NE PRESTAJU DA SE NIŽU: Kajli Džener pokazala kolekciju obuće malene Stormi i fanovi su u neverici

0

Ćerka rijaliti zvezde i repera Travisa Skota odrasta okružena modom i zaljubljenicima u modu, pa verovatno bilo neizbežno da njen garderober izgleda ovako...

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Nakon što smo vam pokazali nestvarnu kolekciju skupocenih torbica kojima Stormi Vebster može da se pohvali, red je došao na njenu obuću.


Rijaliti zvezda i poslovna žena Kajli Džener ponosna je mama malene Stormi, koju je dobila s reperom Travisom Skotom, a svoju opčinjenost modom prenela je i na ćerku.. Tako njena mezimica, koja je prvog dana februara proslavila treći rođendan, može da se pohvali najskupljim patikama i brojnim modelima.


Kajli je na Instagramu podelila kako izgleda ovaj kutak Storminog garderobera uz opis:


Moja devojčica je tako razmažena.

 

Stormi Vebster, Stormi, Kajli Džener
foto: Instagram

Prema pisanju portala Daily Mail, tu su patike više brendova — naravno, najpoznatijih — a njihova cena kreće se od 50 dolara do čak 224, ali treba imati na umu da su novinari ovog sajta uspeli da dođu samo do cena istih verzija patika za odrasle. Između ostalog, tu je i par obuće čiji dizajn potpisuje njen otac, a zanimljivo je da je ovo samo kutak namenjen sportskoj obući...

 

Ako pitate obožavaoce Kajli Džener, ovo je preterivanje.

 

"Šta će jednoj maloj devojčici toliko obuće", "Patike mi ne smetaju toliko jer je njen otac opsednut njima i praktične su. Kolekcija torbica ovog deteta mi je van pameti", "Kajli voli da se hvali, neće mi biti žao kad je opljačkaju"... neki su od komentara njenih fanova.

 


 

makonda-tracker