čestitke STIŽU

Ben Aflek slavi 49. rođendan, a tek nedavno je shvatio šta je prava LJUBAV: Glumac živi novu MLADOST sa slavnom Džej Lo

1

Odmalena je pokazivao glumački talenat, a kao tinejdžer imao je prilike da se oproba u ostavarenju reditelja Jana Engelsona.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Istaknuti Holivudski glumac Ben Alek danas puni 49 godina, a ovaj rođendan mu je po svemu sudeći jedan od najznačajnijih jer pored sebe ima ljubav koja je obeležila njegovu mladost - Dženifer Lopez.

 

Ben je rođen 1972. godine u Kaliforniji, a Aflekovi su važili za veoma uvaženu i tradiconalno orijentisanu porodicu. Majka Kristofer En bila je učiteljica, koja je život posvetila radu sa decom, a otac Timoti nije imao stalni posao, te je lično nezadovoljstvo pokušavao da nadomesti konzumiranjem alkohola, što je dovelo  do porodičnih problema i raskola. 

 

No, Ben i brat Kesi bili su ambiciozniji, odmalena su pokazivali želju za dokazivanjem i profesionalnim uspesima, te je budući umetnik pohađao Kembridž gimnaziju, gde je bio stalni član glumačkih predstava, inspirisan Gerijem Spejsom. Kao tinedjžer imao je prilike da se pojavi u filmu "The Dark End of the Street", koji je režirao njihov prijatelj Jan Engelson.

 

Tokom školovanja imao je prilike da upozna kolegu Meta Dejmona, sa kojim je maštao da će jednog dana postati vrsni umetnik i Holivudska zvezda.

 

Pored studija, izdvajali su vreme da zajedno putuju širom Amerike na glumačke kastinge, a kako bi bio bliže čelnih institucija, preseilo se u Los Anđeles i status studenta ostvario ja na "Occidental College - u", pohađajući predavanja bliskoistočnih poslova.

 

Ben Aflek
foto: Fonet/ap

Njegov neosporni talenat bio je zapažen od strane nekoliko produkcijskih kuća, a početak profesionalne karijere označila je rola u kultnom klasiku Ričarda Linklatera "Dazed and Confused", gde je Ben tumačio ulogu srednjoškolskog nasilnika.

 

Šira publika ga je zavolela u ostvarenjima "Armagedon", "Perl Harbor", "Betmen protiv Supermena", "Zora pravednika", "Liga pravde". 

 

No, Aflekov ljubavni život bio je znatno interesantniji svetskoj javnosti, naročito nakon veridbe sa muzičkom zvezdom Dženifer Lopez, pre nešto više od sedamnaest godina. Strast, emocije i slični afiniteti nisu uspeli da održe ovu romansu, te je svako krenuo svojim putem, a Ben je nakon veze sa koleginicom Gvinet Platrou, uplovio u bračne vode sa šarmantnom glumicom Dženifer Garner

 

Ben Aflek
foto: Profimedia

Par je bio u zajednici petnaest godina, a kao krunu ljubavi dobili su troje dece, koja danas žive sa majkom. Nakon razvoda, Bena su paparaci neretko fotografisali utučenog, pod uticajem alkohola i loših misli, a kratkotrajne afere sa mlađim devojkama nisu bile to što je on tražio. Sve dok se nije nakon toliko godina pojavila njegova prva ljubav - Džej Lo i vratila mu veru u bolje sutra.

 

Aflek i Lopezova mesecima uživaju u bajkovitoj romansi, a nedavno su izabrali i svoj novi dom, koji se nalazi u Los Anđelesu.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker