SVETSKOG GLASA

Zablistala je na 27. Sarajevo film festivalu: Jasna Đuričić dokazuje zbog čega je smatraju damom ISTANČANOG ukusa (FOTO)

1

Glumica je ove godine predsednica žirija na festivalu, koji je baziran na stvaraoce jugoistočne Evrope.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena glumica Jasna Đuričić zablistala je na ovogodišnjem 27. Sarajevo film festivalu, gde je u ulozi predsednice žirija, koja će imati veoma izazovnu ulogu da odabre stvaraoce jugoistočne Evrope, koji će biti nagrađeni za svoja ostvarenja.

 

Večeras od 19h biće premijerno prikazan debitantski film "Elegija lovora", reditelja Dušana Kasalice, koji je glavnu ulogu poverio čuvenom Frani Lasiću.

 

Đuričićeva je za jučerašnji dan odabrala svečanu toaletu koja je oduševila regionalnu publiku, a mnogi je na prvi pogled nisu prepoznali, jer je ponela šik odevnu kombinaciju i ležernu frizuru, koja joj do sada nije bila svojstvena. 

 

Crna košulja sa veoma neobičnim rukavima, izvanredno se uklopila uz belu suknju dubokog struka, koju je naglasila crni kaišem sa suptilnom mašnom, a lakovana torbica bila je pravi aksesoar ovog damskog stajlinga.

 

Jasna je dobitnica mnogobrojnih umetničkih odlikovanja, a nakon Dobričinog prstena 2014. godine, nedavno je nagrađena za film  “Quo Vadis, Aida?” Jasmile Žbanić nominovanog za Oskara.

 

 

makonda-tracker