KAKO VAM SE ČINI?

Ovog LETA nije odolela šik - DUGIM haljinama, koje ističu OBLINE: Sofija Vergara vam predstavlja TRI izvanredna izdanja

1

Pored fantastičnih krojeva koje ističu liniju tela, možete biti inspirisane i trendi dezenima, u kojima Vergara ne greši.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica, voditeljka i zapaženi model, Sofija Vergara zasigurno spada u jednu od najzavodljivih dama sveta, a svojom specifičnom lepotom, mladolikošću i damskim stilom odevanja, inspiriše čak i dame od javnog značaja.

 

Ovog leta u modu su se vratile lepršave, letnje haljine, sa suptilnim, cvetnim dezenima i kontrastnim šarama, a one pristaju čak i damama koje imaju izražene obline, jer svojim padom ističu liniju tela, ali na suptilan način. Pravi primer, kako ih treba nositi, jeste Sofija, koja im nije odolela.

 

Prva haljina je ljubičasta sa svetlijim nijansama ove boje, a svileni materijal i dekolte u obliku v odlično pristaje i damama sa manjim grudima, jer će ih istaći na prirodan način. Možete je nositi tokom večernjih izlazaka, ali i tokom dana.

 

Druga haljina je još udobnija i zapaženija, a u pitanju je bela boja sa plavim cvetovima, koja će istaći pleplanuo ten i struk, jer kroj naglašava obline. Sandale sa platofrmom ili ravne papuče će se idelano uklopiti uz stajling.

 

Treća haljina je bele boje, sa korsetom i vezanjem oko struka je potpuno ležerna i prijatnog materijala, te je možete poneti tokom ručka sa prijateljicama, ali i tokom morskih čarolija, jer nije nametljiva i ne zahteva peglanje.

 

Koju biste vi izabrali tokom letnjih dana?

 

 

makonda-tracker