bez dlake na jeziku

"BEBA PIRANA POKUŠAVA DA ME UBIJE!" Pevačica podelila iskrenu ispovest o svemu što prolazi nakon porođaja

0

"Ovakav bol nikad nisam osetila", iskrena je muzička zvezda.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Paloma Fejt (39) nedavno je donela na svet drugo dete, pa je sad ponosna mama jedne četvorogodišnjakinje i jedne tek rođene devojčice.


Iako njen dečko i francuski umetnik Lejman Lasin drže svoju privatnost daleko od očiju medija, pa su tako čak tri godine skrivali pol svog prvog deteta, Paloma je vrlo iskrena kada je reč o promenama koje se dogođaju u ženskom telu nakon porođaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma Faith (@palomafaith)


Ona je, naime, otkrila da je prešla na "novi nivo bola" i da joj je dijagnostikovana akutna prepunjenost dojki. Pevačica je podelila fotografiju na kojoj na grudima drži listove kupusa, dobro poznati narodni lekk za mastitis i napisala:


Ovo znači da imam previše mleka, a beba nije ni dovoljno velika ni dovoljno jaka da ga sama izvuče. Bolno je. Grudi su mi kao kamen. Pokušavam da se masiram, ali boli kao najbolnija masaža i ništa ne pomaže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma Faith (@palomafaith)


Ona je otkrila i da tretira grudi tuširanjem i izmlaza se, ali se njena beba i dalje muči da isisa mleko kroz zagrčene i otečene mlečne kanale.


Prošlo je tek 30 sati, a ja sam mrtva umorna, bradavice mi gore, a beba pirana pokušava da me ubije. Nanjima je svakih nekoliko sati, ali naravno da sam uzbuđena — iskrena je ova poznata mama. — Ovo dete ne može da bude voljenije ni željenije ni kada bi htelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma Faith (@palomafaith)


Paloma je dodala da je prvo dete samo dojila, a da u slučaju drugog mora dojenje da kombinuje sa izmlazanjem i flašicom i da je teže nego što se nadala, naročito zbog bolova.

 

Imate li vi slično iskustvo kada je reč o mastitisu? Pišite nam u komentarima.

 

 

makonda-tracker