Nižu UVREDU za UVREDOM

Ima SAMO 13 GODINA i nosi teret mamine lepote: Ćerka Dženifer Lopez trpi NEVEROVATNE komentare na račun izgleda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Budjoni

19-07-2021 11:20h
Kad majka rodi dete a ne razmišlja o tati.

Soja

19-07-2021 14:31h
E jadno je današnje društvo koje ljude ocenjuje samo na osnovu izgleda. Postoje kalupi u koje, naročito žene, a sad već i devojčice moraju da se uklope ako žele da budu IN ili prihvaćeni. Ne daj bože da neko fura svoj imidž ili izgleda starije nego što jeste, debljinu da ne spominjem, odmah ga provlače po žutoj štampi. Kao Kristinu Kovač pre neki dan. Žene su pod ogromnim pritiskom danas, mnogo više nego prethodnih decenija, najviše zbog društvenih mreža...

Satiričar

19-07-2021 20:56h
Ma nema veze i Anastasija je bila ružna na Arkana pa su plastičari odradili svoje.

MrBob

22-07-2021 08:19h
Pa kada je dozvolila da joj dete sa 13 izgleda kao retard. Ima 13 god i farba kosu u plavo?! Ne znas d ali je musko ili zensko ovako obucena. Izgleda ko meksicka izbeglica a ne kao devojcica od 13 godina.

Ema

12-08-2021 14:45h
Liči na mamu pre operacija.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: