bila je problematična

"MAMA ME JE SMESTILA NA PSIHIJATRIJU SA DVANAESET GODINA": Slavna glumica iskreno o traumatičnom detinjstvu i porocima

0

Dru Barimor ništa nije sprečilo da postane slavna, Holivudska glumica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumica Dru Barimor sa gorčinom se seća svog detinjstva, koje je bilo i više nego turbulentno, te kao tinedžerka neko vreme provela na psihijatriji, jer majka nije uspela da je ukroti.

 

Njena iznenadna slava dovela je do izuzetno problematičnog ponašanja koje je kasnije dovelo do zloupotrebe droga i alkohola, pa je na odvikavanju završila kada je imala  12 godina.

 

Ona je gostovala kod  Haurda Sterna i objasnila je da je imala samo trinaest godina kada je provela 18 meseci u mentalnoj bolnici.

 

"Išla sam u klubove umesto u školu i krala mamin auto i, znate, bila sam van kontrole. Ponekad je to bilo smešno, a ponekad sam bila toliko ljuta da bih otišla, a onda bi me ubacili u „stvar"- priznala je Barimor.

 

"Mama me smestila u psihijatrijski deo bolnice. Pre sam se smejala onim 30-dnevnim mestima u Malibuu. Mali bolnički odmor od 30 dana u Malibuu nekako je suprotno iskustvo od onog koje sam ja imala. Bila sam godinu i po dana u bolnici i tamo nije bilo mesta za šalu. Ako biste se tamo zezali, stavili bi vas u samicu ili bi vas vezali" - objasnila je Dru.

 

Dru Barimor
foto: Profimedia

Uprkos svom iskustvu, glumica je oprostila majci Džejd Barimor zbog toga što je poslala u instituciju.

 

"Mislim da je stvorila čudovište i da nije znala šta bi sa tim čudovištem. Stvarno sam bila van kontrole i opraštam joj. Verovatno se osećala kao da nema na koga da se osloni i sigurna sam da je godinama živela sa mnogo krivice zbog svega toga", rekla je.

 

Nakon boravka u toj instituciji, sa petnaest godina se preselila u svoj stan. U to vreme je prekinula svaki kontakt s majkom. Međutim, majka i ćerka su se u međuvremenu pomirile.

 

"Pomislila sam, moram ovo da pustim. Što ovo čini za bilo koju od nas? Mislim da je sada dovoljno stara da može biti na drugom mestu u svom životu", rekla je.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker