nerazdvojni

NIKAD NIJE IMALA SREĆE U LJUBAVI, ALI SAD — BLISTA! Čuvena glumica uhvaćena s 10 godina mlađim poznatim frajerom (FOTO)

0

Popularna glumica odnedavno je srećno zaljubljena, a pravog je pronašla nakon mnogih uspona i padova

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oskarovka Rene Zelveger (52) spada u popularne dame čiji je ljubavni život često pod budnim okom javnosti, pa medijima nije promakao njen odmor s voditeljem Antom Anstedom.


Glumica je atraktivni Britanac viđeni su ispred njegove luksuzne vile u Kaliforniji, gde su uživali pored okeana s njegovim sinčićem Hadsonom. Rene je bila u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, a izvor blizak glumici kaže da je ona presrećna.


Ponekad se dvoje ljudi sretnu i odmah "kliknu", a tajming je dobar. Rene je kreativna i često pada na muškarce koji razmišljaju van okvira. Ona je inteligentna, promišljena i uvek pokušava da proširi horizonte, ali i brine o onima oko nje — rekao je za People izvor blizak Zelvegerovoj.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


On je dodao da i Ant i Rene cene svoju privatnost, kao i da ih spaja kreativnost, pa možemo očekivati da u budućnosti sarađuju i poslovno.
 

Rene iza sebe ima jedan brak — s muzičkom zvezdom Kenijem Česnijem, povezivana je s glumcima Džimom Kerijom i Džordžem Klunijem, bila je s Bredlijem Kuperom, a javnosti je predstavila gitaristu Dojla Bramhala, s kojim je provela pet godina i kojem je davala mesečni džeparac. Ant se, s druge strane, ženio dva puta, a nedavno se razveo od Kristine Hak, s kojom ima sina, dok je 12 godina bio u braku s Luizom Ansted, s kojim je dobio ćerku Ameliju i sina Arčija.

 

 

 

 

makonda-tracker