stari plamen ponovo gori

BREDLI KUPER NE GUBI VREME! Čik pogodite s kojom glumicom je otišao kući posle dodele Oskara — i POTPUNO ju je očarao

0

Čuveni glumac navodno se vratio staroj ljubavi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bredli Kuper (45) ove godine nije bio među nominovanima na 92. dodeli Oskara u Dolbi teatru, ali je sa svečane ceremonije otišao s jednom zlatnom statuetom! Kako američki mediji javljaju, Rene Zelveger (50), koja je te večeri nagrađena Oskarom za svoju ulogu u filmu „Džudi“, otišla je sa svečanosti pravo u Bredlijevu vilu!

 

Par se, inače, viđao od 2009. do 2011. godine, a izvori sada tvrde da Rene nikada nije u potpunosti prebolela Kupera.

 

foto: Profimedia

Rene je kasnije rekla prijateljima da je za nju to bilo jednako kao osvajanje Oskara. Sve se desilo odjednom! Uvek je o Bredliju razmišljala kao o onom koji joj je utekao — rekao je za Woman‘s Day izvor blizak glumici.

 

On je dodao da su se glumci godinama povremeno sretali i da je Bredli prvi prišao Rene kako bi popričali i kako bi joj rekao da je bio toliko oduševljen njenim filmom „Džudi“ i da ga je pogledao dvaput, kao i da je Rene osetila leptiriće u stomaku kad je videla da joj bivši dečko prilazi.

 

foto: Profimedia

Glumci su navodno flertovali cele večeri, nakon ceremonije dodele Bredli Kuper je pozvao Rene da odu kod njega, gde su sedeli i razgovarali do četiri sata izjutra. Sutradan je Zelvegerova ispričala prijateljima da se glumac promenio od dana kada su bili u vezi i da želi da nastave tamo gde su stali.

 

Pre nekoliko dana, američki mediji pisali su da su se Rene i Bredli pomirili, na šta se njen PR samo nasmejao, dok su izvori bliski Kuperu tvrdili da u ovim glasinama nema istine.

 

 

makonda-tracker