žigosala, podvodila...

IMALA JE KLJUČNU ULOGU U SRAMNOM SEKSUALNOM KULTU: Glumici iz serije koju smo voleli izrečena kazna zbog zlodela

0

Glumici je izrečena kazna zbog velike uloge u funkcionisanju seksualnog kulta Kita Rejnijera

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Alison Mak osuđena je na tri godine zatvora zbog svog udela u funkcionisanju seksualnog kulta Nxivm. Ona je optužena da je manipulisala ženama kako bi postajale "seksualni robovi" spiritualnom lideru te grupe.

 

Mak je napoznatija po ulozi Supermenove prijateljice u seriji "Smolvil", a tereti se da je imala odgovornost u kreiranju tajnog društva zajedno sa Kitom Rejnijerom, pri čemu je njena uloga u sekti bila jako značajna. Žene su manipulisane, žigosane i primoravane na seksualne odnose.

 

OVDE pročitajte kako se Indija Oksenberg živi nakon izbavljenja iz ozloglašenog kulta.

 

Nakon izricanja kazne, Mak je rekla da je "napravila izbore zbog kojih će zauvek žaliti". Dodala je da je muči krivica i da je to što je posvetila život Rejnijeru i propagirala njegova uverenja "najveća greška koju je načinila". Alison Mak je napisala pokajničko pismo u kome je ovo priznala i dodala kako se oseća, pa uputila izvinjenje žrtvama.

 

"Izvinjavam se onima koje sam dovela u kult. Žao mi je što sam vas izložila emocionalnom i zločestom iživljavanju tog čoveka. Iz dubine duše i srca, žao mi je".

 

Njeni advokati su tražili od suda da joj ne dodeli zatvorsku kaznu jer je shvatila užasnu nepravdu koju je počinila ženama koje je mamila u kult. Takođe, istakli su da je Mak žestoko osudila Ranijerove postupke i da je shvatila da ju je obmanuo. 

 

"Ovo ne treba da bude kraj Alison Mak", dodali su.

 

38-godišnja glumica nekada je bila u najužem krugu ljudi oko Rejnijera, čiji kult je privlačio milionere i glumce, između ostalog. Tužioci su rekli da je ona bila "gospodarica" robova, te da im je naređivala fizički rad, nago fotografisanje i čak i seksualne odnose sa Rejnijerom.

 

Kit Rejnijer
Kit Rejnijerfoto: Profimedia

Kada su vlasti krenule za Rejnijerom, on je sa Alison Mak i drugima otputovao u Meksiko, gde je probao da ponovo osnuje grupu, ali je uhapšen i vraćen u Sjedinjene Američke Države u martu 2018. godine. Mak je uhapšena nekoliko dana kasnije.

 

Njeni branioci tvrde da je glumica sada svesna da je to najbolja stvar koja je mogla da joj se dogodi. Mak je dala ključne informacije o tome kako je Ranijer prikupljao žrtve, koristeći uvrede na rasističkom nivou i ponižavao ih u svakom smislu. Još važnije, dostavila je snimak konverzacije sa Ranijerom, što je bio važan dokaz.

 

Rejnijer je prošle godine osuđen na 120 godina zatvora zbog svojih zlodela u seksualnoj trgovini.

 

 

makonda-tracker