čik pogodite iz čije zgrade je izašla!

PRE 22 GODINE SU RASKINULI BURNU I STRASTVENU VEZU: Anđelina Džoli i čuveni glumac ponovo zajedno?!

1

Holivudska glumica uslikana je kako izlazi iz zgrade zgodnog Britanca

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Minulog vikenda Anđelina Džoli se ponovo našla na naslovnim stranama portala o poznatima u Americi, ali ovog puta razlog nije njena bitka za starateljstvo nad decoms bivšim suprugom Bredom Pitom. Ipak, jeste jedan od njenih bivših — Džoni Li Miler!


Glumicu su paparaci u Njujorku fotografisali u trenutku kad je izlazila iz zgrade u kojoj stanuje atraktivni britanski glumac, a Page Six piše da je Anđelina došla i izašla sama.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Prema pisanju američkih medija, Anđelina i Džoni su ostali prijatelji i nakon rastanka i održavali kontakt godinama. Navodno su Milerov dvanaestogodišnji sin Baster i Anđelinin sin Noks, inače Basterov vršnjak, drugari, a neki mediji tvrde da su i dečaci prisustvovali njihovom susretu. Ipak, paparaci nisu snimili nikoga pored Anđeline, koja je nosila zaštitnu masku na licu i izgledala prelepo u kamel trenču i pantalonama nešto svetlije nijanse.


Anđelina Džoli i Džoni Li Miler zajedno su igrali u filmu Hacker 1995. godine, a na snimanju su se zavoleli i venčali već 1996.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Tokom svog strastvenog braka često su intrigirali javnost, a na venčanju se glumica pojavila u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je Milerovo ime pilo ispisano njenom krvlju. Sreća, ipak, nije potrajala, pa su se glumci razveli već 1999. godine, a spekulisalo se da ga je Anđelina prevarila s manekenkom i glumicom Dženi Šimicu, s kojom je imala kratku vezu pre venčanja sa Džonijem Lijem Milerom.

 

 

makonda-tracker