tužan kraj

JOŠ SE TRAGA ZA VOZAČEM: Glumica preminula nakon saobraćajne nesreće koja je potresla Holivud

0

Holivudska glumica koja je igrala u filmu "Iščezla" stradala je u Njujorku, javljaju američki mediji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Lisa Bejns preminula je u 65. godini, potvrdio je njen portparol za Enterainment Tonight.


Utučeni smo zbog Lisine tragične i besmislene smrti. Bila je žena snažnog duha, ljubazna i velikodušna, posvećena poslu, bez obzira na to je li bila na sceni ili pred kamerama, a još više svojoj supruzi, porodici i prijateljima — izjavio je on, dok su njeni prijatelji potvrdili da je preminula u bolnici 14. juna.


Lisa je prevezena u njujoršku bolnicu Mount Sinai Morningside nakon što ju je udario skuter dok je prelazila ulicu. Vozač je pobegao s mesta nesreće, a policija još uvek traga za njim. Glumičina supruga Ketrin Kranhold, s kojom je Lisa trebalo da se nađe kobnog dana, uputila je javnosti poziv za pomoć nakon što je glumica hospitalizovana.

 

Lisa Bejns
foto: Profimedia

Imamo nekoliko dana da se molimo za Lisu. Ako bilo ko ima bilo kakvu informaciju o vozaču skutera, molimo ga da se obrati policiji — apelovala je ona putem portala New York Daily News.


Lisa Bejns stekla je svetsku slavu ulogom Boni u filmu "Koktel" u kojem je 1988. godine igrala pored Toma Kruza, a potom i u hitovima "Bundeva" iz 2002. i "Iščezla" iz 2014. godine. Glumila je u brojnim filmovima, a bila je vrlo aktivna i u pozorišnom životu Njujorka.
 

 

makonda-tracker