ko bi rekao?

PRE MANEKENSKE KARIJERE ŽELELA JE DA POSTANE - ČASNA SESTRA! Ove detalje iz života Adrijane Lime je MALO KO znao

1

Proslavljena manekenka ne prestaje da privlači pažnju svetske javnosti, a pojedini detalji o njenom životu malo su poznati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna manekenka i bivša "srpska snajka" rođena je u Salvadoru, u Brazilu, 12. juna 1981. godine, a kada je imala samo šest meseci, njen otac je napustio porodicu, zbog čega je njena majka Maria bila primorana da je sama odgaja. Ova dama zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švajcarske, japanske i indijske krvi. Govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik.

 

Adrijana, koja iz braka sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, ima dvoje dece, zapalila je svetsku javnost kada je 2006. godine u intervjuu za jedan magazin izjavila da je devica, te da će tako i ostati sve do braka.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Seks nije za pre braka. Muškarci to moraju da poštuju činjenicu da je to moj izbor. Ako nema poštovanja, to znači i da me ne žele - istakla je Adrijana tom prilikom, a potom priznala i da smatra da je abortus zločin i da se slaže sa svime što crkva propoveda.

 

Poznato je i da Lima donosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu.

 

Ipak, malo je poznata činjenica da je jedna od natraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice, pre karijere modela želela da bude časna sestra - ipak, život ju je odveo u potpuno drugom smeru. Kako je više puta isticala veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove.

 

 

makonda-tracker