najlepša podrška

PORODIČNI ODNOSI KOJIMA SE DIVI ČITAV SVET: Antonio Banderas prošetao ruku pod ruku sa ćerkom lepoticom — ali jedna posebna priča ODUŠEVIĆE SVAKOGA (FOTO)

0

Banderasu je dodeljena nagrada za najuticajniju ličnost godine, a ove divne mlade dame došle su da mu pruže podršku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sinoć je održana dodela nagrada Vanity Fair Awards 2019,Antoniju Banderasu  je dodeljena nagrada za najuticajniju ličnost godine. Međutim, glavna zvezda bila je njegova ćerka Stela Banderas, kao i ćerka druge glumačke legende, Grejs Džonson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

 

Tu je bila i sadašnja Antoniova partnerka Nikol Kimpel. Ipak, glavne su bile Stela i Grejs, koje su podržale Stelinog oca Antonija, a iza ovog druženja krije se vrlo zanimljiva priča.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako njih dve nisu u krvnom srodstvu, Stela i Grejs se nazivaju polusestrama i veoma su bliske.  Zanimljivo je to da je njihova "spona" glumica Dakota Džonson, ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona. Stela je Melanino najmlađe dete, a Grejs je Donova ćerka. Što se Antonija tiče, poznato je da su Melanina deca iz ranijeg braka obožavala Banderasa, a i on njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith) on

 

Mada je posvećena glumi, Stela Banderas još uvek nije ostvarila neku značajniju ulogu, već se na crvenom tepihu uglavnom pojavljuje kao Dakotina pratnja. Melani i Antonio su ostali nakon razvoda u fenomenalnim odnosima, pa i ne čudi da se svi iz porodice ovako lepo slažu.

 

 

 

makonda-tracker