"zbogom, bene!"

ŠTA TO POKUŠAVA DA NAM KAŽE? Paf Dedi podelio fotografiju sa Džej Lo iz dana kad su bili u vezi i ZAPALIO Instagram

0

Dok svet uzdiše zbog pomirenja Dženifer Lopez i Bena Afleka 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, muškarac s kojim je bila pre Bena ustalasao je javnost...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili su romansu posle 17 godina, na ogromno oduševljenje fanova, medija i, čini se, celog sveta. Da li da bi nas podsetio da je i on bio sa Džej Lo ili iz nekog drugog razloga, tek — reper i biznis mogul Paf Dedi fotografiju podelio je fotografiju s početka dvehiljaditih na kojoj su latino diva i on i privukao pažnju svetske javnosti.


U pitanju je paparco fotografija na kojoj par šeta držeći se za ruke, a oboje nose novine. Ona je odmah privukla mnogo komentara, a među njima se posebno izdvojio odgovor popularnog Starina, koji je napisao: "Zbogom, Bene".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)


Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, Pi Didi i Pafi, viđao se sa Dženifer od 1999. do 2001, a iako njihova veza nikad nije stigla do veridbe, privukli su mnogo pažnje. Za to vreme, Džej Lo je umalo stradala u pucnjavi u kojoj je reper učestvovao u jednom klubu, a baš je Paf Dedija držala za ruku kada se na dodeli Gremija pojavila u legendarnoj zelenoj Versače haljini. Nedugo nakon što su raskinuli, pevačica se udala za plesača Krisa Džada, kojeg je upoznala na snimanju spota za pesmu Love Don't Cost a Thing, da bi se od njega razvela već sledeće — 2002. godine — i uplovila u vezu s Benom Aflekom.
 

 

makonda-tracker