ništa im ne smeta

IZGLEDA DA SE SUPROTNOSTI STVARNO PRIVLAČE: Džej Lo i Ben Aflek ponovo uslikani zajedno — i mnoge su nasmejali

0

Paparaci ovih dana u Majamiju imaju samo jedan zadatak: uhvatiti Dženifer Lopez i Bena Afleka zajedno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili su romansu posle 17 godina, a nakon perioda skrivanja američki paparaci ih sve češće viđaju zajedno. Njih dvoje trenutno borave u Majamiju, gde su iznajmili skupocenu vilu s 11 spavaćih soba, a paparaci su uspeli da ih fotografišu više puta.


Par je sada uslikan kako rade se opušta svako na svoj omiljeni način: Džej Lo je uživala u jogi i meditaciji, a Ben je pušio nekoliko metara dalje.

 


Bez obzira na to znači li ovo da se suprotnosti privlače, budući da je Dženifer poznata kao neko ko je opsednut zdravim životom, a Ben je lečeni alkoholičar koji ne ispušta cigaretu, u američkoj javnosti ima zabrinutih za njihov odnos.

 

Kako piše Vanity Fair, Aflekova zavisnost od duvana mogla bi da zasmeta u njihovom procesu pomirenja, ali izgleda da par nekako uspeva da se nosi s tim.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Podsetimo, pre nekoliko dana Ben se pridružio Džej Lo u njenoj omiljenoj teretani na Floridi, gde su stigli odvojeno zbog paparaca. Izvori iz teretane tvrde da pevačica sjajno utiče na svog starog-novog dečka i da, uopšte, neprestano motiviše sve oko sebe.


Svi počnu da vežbaju još napornije kad vide šta radi Džej Lo! Ona motiviše sve ostale članove svojom radnom etikom — rekao je izvor.


Ipak, iako je Dženifer uspela da vrati Bena u teretanu, verovatno će joj trebati vremena da ga ubedi da se odrekne poroka. Ako neko to može, može Džej Lo!
 

 

makonda-tracker